Shop in de sale met korting tot 50%

Van Bommel 14365/01

Blauw leren van Bommel veterschoen model 14356/01 met vierkante neus, extra brede K-Leest en Ultrafit loopzool.

Niet op voorraad

Blauw leren van Bommel veterschoen model 14356/01 met vierkante neus, extra brede K-Leest en Ultrafit loopzool. Wat deze schoen bijzonder maakt is het gebruik van de Ultrafit loopzool. Door de rubber inzet in de lederen zool wordt de loopzool een stuk soepeler waardoor de voeten makkelijk afgewikkeld kunnen worden. Daarnaast De K-leest van deze van Bommel schoen is de breedste leest die verkrijgbaar is in onze van Bommel collectie en zeer geschikt voor heren met een vrij brede voet.

Van Bommel 14365/01 is gemaakt volgens een goodyear maakwijze. Bij deze maakwijze wordt het bovenleer op de leest getrokken en aan de rand van de zool doorgestikt aan de loopzool. De ruimte tussen de loopzool en de binnenzool is opgevuld met kurk waardoor de schoenen een goede ondersteuning aan de voet bieden. Van Bommel schoenen worden vervaardigd volgens een traditioneel productieproces wat al 9 generaties lang overgaat van vader op zoon.

Onderhoudstip: U kunt deze schoenen het beste onderhouden met een neutrale bijenwas. Oneffenheden kunt u bijwerken met Ocean poets.


Specificaties
Model 14365/01
Kleur Blauw
Wijdte K (XXX breed)
Serienummer 1010.30.0397
Subcategorie Veterschoen

Contact WhatsApp