Shop nu New Arrivals

Voorheen vanbommelschoenen.nl

Officine Creative Journal 002 Otto/supernero m

Bordeaux leren Officine Creative Journal 002 Otto veterboot.

Niet op voorraad

Bordeaux buffelleer Officine Creative Journal 002 Otto veterboot. Deze Officine Creative Journal 002 Otto veterboot is uitgevoerd in bordeaux buffelleer. Het leer is bewerkt en donker ingepoetst voor een speciaal effect. De binnenkant en het voetbed van de schoen zijn volledig van leer. De hak en de loopzool zijn van bruin rubber. Deze Officine Creative Journal 002 Otto veterboot heeft een ruimere pasvorm waardoor een halve maat kleiner dan normaal beter zou passen.

Door littekens en rimpels wordt de huid van de mens gedefinieerd. Het ziet er geleefd uit en geeft karakter aan het gezicht. Bij de schoenen van Officine Creative is dit zelfde bereikt. Door het bewerken van de schoenen in de zogenoemde 'leer tijdmachine' krijgen ze een karakteristieke en herkenbare uitstraling.

Onderhoudstip: Spray deze Officine Creative veterboot regelmatig in met de Collonil Carbon wax spray een vocht- en vuilafstotende spray die het leer verzorgd. Daarnaast kunt u de schoenen poetsen met de Collonil 1909 Wax Polish 437 burgundy of met Collonil Waterstop 437 bordeaux.


Specificaties
Materiaal Leer
Model Journal 002 Otto/supernero m
Kleur Bordeaux
Serienummer 1910.22.0012
Subcategorie Bootie

Contact WhatsApp