Shop nu New Arrivals

Voorheen vanbommelschoenen.nl

Officine Creative Anatomia 16 Cuoio 7 D285

Cognac leren Officine Creative Anatomia 16 Cuoio 7 D285 veterboot.

Niet op voorraad

Cognac buffelleer Officine Creative Anatomia 16 Cuoio 7 D285 veterboot. Deze Officine Creative Anatomia 16 veterboot is uitgevoerd in cognac buffelleer. Het leer is bewerkt en donker ingepoetst voor een speciaal effect. Op de neus is een neuslijn aangebracht. De binnenkant en het voetbed van de schoen zijn volledig van leer. De hak en de loopzool zijn van bruin rubber. Deze Officine Creative Anatomia 16 veterboot heeft een ruimere pasvorm waardoor een halve maat kleiner dan normaal beter zou passen.

Door littekens en rimpels wordt de huid van de mens gedefinieerd. Het ziet er geleefd uit en geeft karakter aan het gezicht. Bij de schoenen van Officine Creative is dit zelfde bereikt. Door het bewerken van de schoenen in de zogenoemde 'leer tijdmachine' krijgen ze een karakteristieke en herkenbare uitstraling.

Onderhoudstip: Spray deze Officine Creative veterboot regelmatig in met de Collonil Carbon wax spray een vocht- en vuilafstotende spray die het leer verzorgd. Daarnaast kunt u de schoenen poetsen met de Collonil waterstop crème kleur scotch.


Specificaties
Materiaal Leer
Model Anatomia 16 Cuoio 7 D285
Kleur Cognac
Serienummer 1910.25.0183
Subcategorie Bootie

Contact WhatsApp