Shop in de sale met korting tot 50%

Voorheen vanbommelschoenen.nl

Floris van Bommel De Belter 10-06

Zwart suède ‘De Belter 04.52’ van Bommel CBM-10011 10-06 herenriem.

€ 89,95 inkl. MwSt
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Reserveren

Deze van Bommel herenriem is uitgevoerd in zwart suède met een zilverkleurig metalen gesp. De breedte van de riem is 3,5 cm. Deze De Belter 04.52 riem is perfect te combineren met de bijpassende Van Bommel schoenen.

Artikelnummer: CBM-10011 10-06

Onderhoudstip: Spray deze (Floris) van Bommel riem regelmatig in met de Collonil Carbon Pro spray een vocht- en vuilafstotende spray.

Is deze (Floris) van Bommel riem niet meer in de juiste maat voorradig? Geen probleem! Wij leveren bij iedere bestelde riem een instructieblad en hulpstuk mee. Hiermee kunt u de riem zeer gemakkelijk zelf op maat maken. Ook hebben wij voor u een instructievideo gemaakt waarin onze collega de stappen met u door neemt. Om uw riem maat te bepalen verwijzen wij u door naar onze pagina met riemen informatie.

Al sinds 1734 worden er in de schoenfabriek van Van Bommel luxe heren- en damesschoenen gemaakt, die tegenwoordig tot één van de bekendere schoenmerken van Nederland behoren. Van Bommel schoenen worden vervaardigd volgens een traditioneel productieproces wat al negen generaties lang wordt produceert door de familie Van Bommel. Tegenwoordig wordt ook het vernieuwende merk Floris van Bommel in deze fabriek geproduceerd.


Specificaties
Serienummer 8500.10.0222
Subcategorie Riemen
Kleur Zwart
Model De Belter 10-06

Contact WhatsApp