Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Schoenbescherming

17 producten

 1. Vabotti Schoenlepel
  € 5,99 inkl. MwSt
 2. Collonil Cleaning Foam
  € 17,95 inkl. MwSt
 3. Pedag Saicara Peeling
  € 8,99 inkl. MwSt
 4. Collonil Colour Stop
  € 8,99 inkl. MwSt
 5. Pedag Saicara Foot fresh & silk
  € 9,99 inkl. MwSt
 6. Pedag Saicara Fizzy gel
  € 9,99 inkl. MwSt
 7. Pedag Saicara Foot Balm
  € 9,99 inkl. MwSt
 8. Muller & Sons Laarzenknecht
  € 18,99 inkl. MwSt
 9. Collonil Suede + Nubuck 398
  € 10,99 inkl. MwSt
 10. Collonil Suede + Nubuck 546
  € 10,99 inkl. MwSt
 11. Collonil Suede + Nubuck 365
  € 10,99 inkl. MwSt
 12. Collonil Suede + Nubuck 729
  € 10,99 inkl. MwSt
 13. Collonil Carbon Pro spray
  € 15,99 inkl. MwSt
 14. Collonil Suéde + Nubuck 666
  € 10,99 inkl. MwSt
 15. Collonil Suede + Nubuck 751
  € 8,99 inkl. MwSt
 16. Collonil Suede + Nubuck 399
  € 8,99 inkl. MwSt
 17. Collonil Metallic spray
  € 10,99 inkl. MwSt
Schoenbescherming

17 producten

Schoenbescherming

Bescherm uw schoenen met de juiste onderhoudsproducten

Om er voor te zorgen dat uw lang plezier heeft van uw nieuwe schoenen is het belangrijk dat u de schoenen met de juiste verzorgingsproducten behandeld. Niet alleen als de schoenen net nieuw zijn maar ook als u de schoenen al langer draag is het van groot belang dat u uw schoenen goed beschermd tegen vocht- en vuil. Dit doet u door de schoenen regelmatig te impregneren met de juiste beschermende spray van het merk Collonil. Bij elke schoen wordt aangegeven welke verzorgingsproducten u het beste kan gebruiken.

Voor elke leersoort een gepaste bescherming

Bestaan uw schoenen uit verschillende materialen of vindt u het handig om één spray te hebben die geschikt is voor al uw schoenen? Kies dan voor de Collonil Carbon Pro spray. Deze spray beschermt uw schoenen optimaal tegen vuil en vocht door gebruik van de carbon-technologie. Met deze technologie worden uw schoenen goed beschermt maar blijft de ademende werking van de schoen intact. Het voordeel van deze spray is dat deze op alle materialen gebruikt kan worden.

Om uw suède en nubuck schoenen optimaal te beschermen en meteen te verzorgen kunt u kiezen voor de Collonil Suède + nubuck spray. Deze spray is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De spray beschermt niet alleen de schoenen tegen vuil en vocht maar door het kleurpigment behouden de schoenen hun kleur.

Speciaal voor metallic leer hebben wij ook een geschikte spray in ons assortiment. Deze Colllonil Metallic spray is een oplosmiddelvrije bescherming die geschikt is voor alle metallic materialen en combinaties met metallic. De spray zorgt ervoor dat de metallic laag intact blijft en de schoenen goed beschermt zijn.

Bestel de bescherming voor uw schoenen online bij Vabotti schoenen.

Bestel de juiste verzorgingsproducten voor de bescherming van uw schoenen online bij Vabotti schoenen. Als u de producten op werkdagen voor 17:00 besteld heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. U kunt de beschermingssprays betalen met Afterpay. Met deze betaalmethode betaald u pas nadat u de producten thuis heeft ontvangen.

Contact WhatsApp