SHOP NU! New arrivals

Voorheen vanbommelschoenen.nl
3x Floris van Bommel dames sneakers

3x Floris van Bommel dames sneakers

Deze sneakers hebben de mooiste kleurcombinaties en prints

Floris van Bommel staat bekend om unieke ontwerpen, de beste kwaliteit en uitmuntend comfort. In deze blog stellen we u voor aan drie mooie modellen.

Sportief blauw

Floris van Bommel SFW-10072 40-01 is een sportieve sneaker uit de nieuwe collectie. Deze sneaker heeft prachtige details, zoals blauw craquele leer gecombineerd met het zachte suède en de witte zool. Combineer met bijvoorbeeld een flared jeans en warme trui. Ook met een leren broek staan deze sneakers erg mooi. De perfecte outfit voor school of kantoor.

Gedurfd rood

Ten tweede de bordeaux Floris van Bommel 85343/15. Ook hier vind je weer het prachtige craquele leer, maar dan in het rood. Houd de rest van uw outfit rustig en laat deze sneakers de show stelen. Ga bijvoorbeeld voor een zwart jurkje. Een mooie tas erbij en u bent klaar om de deur uit te gaan. 

Klassiek zwart

De Floris van Bommel 85349/01 is een echte leukerd. Wat met name opvalt is de toffe print die subtiel over de hele sneaker loopt. De zwarte schoenen combineren mooi met elke outfit, maar leuk is om bijvoorbeeld een trui in een felle kleur aan te trekken. Of u nou gaat wandelen of een feestje hebt, deze sneakers maken uw outfit helemaal af.