SHOP NU! New arrivals

Voorheen vanbommelschoenen.nl
Loop rond in metallics

Loop rond in metallics

De leukste herfsttrends zijn voor dames al besproken. Maar toch moeten we er iets aan toevoegen. Het gaat niet om een soort schoen, maar een materiaal. Het materiaal dat u dit jaar vaak voorbij ziet komen is: Metallic.

Metallics heeft iets weg van het uiterlijk van metaal. Het bevat een glans maar ziet er toch wat stroef uit. In veel modellen ziet u metallics terugkomen.

De metallic collectie

We hebben een ruime metallic collectie. Bij veel modellen ziet u het terugkomen; U kunt het terug vinden op de sneakers, enkellaarsjes en instappers. De Floris van Bommel Iggi wedge 01.05 is een halfhoge sneaker met een herfstachtige multi color combinatie. De schoen bevat een kleurencombinatie van cognac, roze, groene en brons. Het grootste gedeelte van deze Floris van bommel sneaker bestaat uit suède. Het bronzen gedeelte is gemaakt van metallics. Hierdoor valt de schoen op! Heeft u interesse in een andere kleur? Er is een witte, gouden of de multi color combinatie blauw, oranje, paars en beige variant beschikbaar.

Floris van Bommel multi color sneaker

Bij de Floris van Bommel Iggi wedge 01.05 is het grootste gedeelte van de sneaker gemaakt van suède. Kiest u liever voor een sneaker met vooral metallics en een beetje suède en textiel. Dan is de Floris van Bommel Noppi 14.10 perfect. Wederom een combi sneaker. De sneaker bevat zilverkleurige metallic craquelé leer in combinatie met paars en grijs suède en zilverkleurig textiel. Nijgt u meer naar donkere kleuren voor de herfst, dan kiest u voor de bruine of zwarte variant.

Floris van bommel sneaker zilver

Heeft u naast sneakers wel eens aan instappers met metallics gedacht. Neem nu de Pedro miralles 24296 rock morado. De instapper is volledig gemaakt van paars metallic leer en bevat een metalen detail. De blokhak is 3cm hoog. Door de hak en de nette uitstraling zal de schoen mooi staan op bijvoorbeeld een flared pantalon. De lakleren schoen is ook verkrijgbaar in het zwart , beige en blauw

Pedro miralles instapper paars

Wij zijn fan van de metallic trend. Voor welke schoen gaat u?

Gerelateerde producten