SHOP NU! New arrivals

Voorheen vanbommelschoenen.nl
Waar moet je op letten bij het kopen van schoenen voor een actieve levensstijl?

Waar moet je op letten bij het kopen van schoenen voor een actieve levensstijl?

Deze herenschoenen kunnen tegen een stootje

Niks fijner dan het bos in te trekken en te genieten van de natuur. Met al die wisselende landschappen en weersomstandigheden zijn een paar stevige stappers geen overbodige luxe. Maar waar let je op? In deze blog delen we tips en tricks.

Steun

Ten eerste is het belangrijk dat wandelschoenen voldoende steun geven. De hoge boots van Panama Jack, zoals de Panama 03 C27, zijn de perfecte schoenen voor een hike. De verstevigde elementen in de boots ondersteunen uw voeten bij een stevige wandeling. Wel zo fijn als u bijvoorbeeld de hoogte in gaat. Voldoende steun is belangrijk zodat je minder snel last krijgt van vermoeide voeten.

Waterdicht

Als u de natuur intrekt, wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over natte voeten. In onze collectie hebben we een aantal waterdichte schoenen. U kunt uw boots ook insprayen met een impregneerspray, zoals de Collonil Carbon Pro Spray. Deze houdt uw schoenen vrij van vocht en vuil.

Grip

Als u echt de bergen ingaat, is grip erg belangrijk. Dit voorkomt dat u wegslipt, omdat u dan steviger op de grond staat. Het is belangrijk erop te letten of de schoenen die u koopt een grof profiel hebben. Uw schoenen zijn aan vervanging toe als het profiel is weggesleten.

  

Gerelateerde producten