SHOP NU! New arrivals

Voorheen vanbommelschoenen.nl
Word jij de beste verkoper ?

Word jij de beste verkoper ?

Van Bommel schoenmode is een particuliere winkel gevestigd in het centrum van Breda. Dit is een stad vol Brabantse gezelligheid en dat zie je ook terug op de werkvloer. Wij zijn opzoek naar nieuwe, gezellige en hardwerkende collega’s. Daarom hier een aantal voordelen waarom jij in een schoenenwinkel wil werken;

1. Je doet (mensen)kennis op

Klantencontact is erg belangrijk. Zorg ervoor dat de klant tevreden de winkel verlaat. Begin een gesprek, maak een compliment en heel belangrijk luister naar wat de klant wilt. Je krijgt niet alleen ervaring voor op de werkvloer, maar ook voor je privéleven. Er zijn zoveel situaties waarin je nieuwe mensen leert kennen.

2. Krijg kennis over schoenen

Van luxueuze herenschoenen tot comfortabele damesschoenen, de keuze in het assortiment is enorm. Verbreed je horizon. Krijg kennis over het materiaal van de schoen, tot hoe je de schoen het beste kan verzorgen. Daarnaast is verkopen ook een vak op zich, er valt zoveel te leren!

3. Ideaal voor naast school

Ook met school is het makkelijk te combineren. Op donderdagavond is er een koopavond en in het weekend is de winkel ook open. Zo kan je makkelijk 10 uur per week werken. Wil je meer werken? Dan zijn doordeweekse dagen of extra dagen in vakanties ook mogelijk.

4. Combineer met je opleiding

Doe jij een opleiding in de richting van bijvoorbeeld (eerste) verkoper, de detailhandel of iets anders wat goed bij onze winkel past. Je kan er ook voor kiezen om (afstudeer)stage te komen lopen, of combineer het werken met je BBL-opleiding.

5. Lekker salaris

De zomervakantie komt steeds dichterbij. Wil je op vakantie in het buitenland, een weekendje weg, vakantie in eigen land of festivals pakken? Dan heb je een goed zakcentje nodig! Bij ons krijg je een leuk salaris waar je al je zomeractiviteiten mee kan betalen.

De leukste extraatjes:

- Personeelskorting op de leukste schoenen.

- Gezellige werkomgeving, het is nooit saai!

 

Dit klinkt toch als de ideale (bij)baan? Zoek jij vakantiewerk, een bijbaan of wil je fulltime of parttime werken. Kan jij op een dag de meeste schoenen verkopen, dan zijn wij opzoek naar jou! Bekijk de vacatures op de website of via social media ( @vanbommelschoenen ). En mail je CV met een korte motivatie en pasfoto naar kantoor@vanbommelschoenen.nl