Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Arcopedico dames pantoffels
 1. Arcopedico CLASSIC/S New Sec 1141 3R Denim
  € 46,00 inkl. MwSt
 2. Arcopedico CLASSIC/S
  € 46,00 inkl. MwSt
 3. Arcopedico CLASSIC/S
  € 46,00 inkl. MwSt
 4. Arcopedico CLASSIC/S
  € 46,00 inkl. MwSt
 5. Arcopedico CLASSIC/S
  € 46,00 inkl. MwSt
 6. Arcopedico CLASSIC/S
  € 46,00 inkl. MwSt
 7. Arcopedico CLASSIC/S
  € 46,00 inkl. MwSt
 8. Arcopedico CLASSIC/S
  € 46,00 inkl. MwSt
 9. Arcopedico CLASSIC/S
  € 46,00 inkl. MwSt
Arcopedico dames pantoffels

Pantoffel

Arcopedico dames pantoffels

In 1966 zag de Arcopedico pantoffel het levenslicht. Ze worden ook wel pantoffelschoen genoemd omdat er door de rubberen loopzool ook buiten mee te lopen valt. De schoenen zijn door de jaren heen weinig veranderd maar werd de collectie wel steeds uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft nu dus een ruime keuze aan Arcopedico dames pantoffels en die vindt u natuurlijk in de Vabotti webshop.

Arcopedico dames pantoffels collectie

Het draagcomfort van pantoffels is over het algemeen al hoog maar bij Arcopedico tillen ze dit naar een nog hoger niveau. Ontwerper Elio Parodi besteedt veel aandacht aan de perfecte pasvorm en het draagcomfort. Daarom hebben de pantoffels een elastisch gebreid bovendeel. Dit houdt uw voeten niet alleen warm maar zorgt er ook voor dat het mee rekt en de voeten niet knellen. Het voetbed is zo ontworpen dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld. Zo worden gewrichten niet belast en lopen de pantoffels heerlijk. Gelukkig wordt er ook aan het design gedacht want de pantoffels zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren.  Zelf noemt het merk de schoen de meeste comfortabele schoen ter wereld. Ervaar het comfort ook en bestel vandaag nog een paar Arcopedico pantoffels.

Arcopedico dames pantoffels online bestellen

Om het hoge draagcomfort van deze pantoffels zo snel mogelijk te ervaren, kunt u voor onze Same Day Delivery optie kiezen. Daarmee hebt u de schoenen nog dezelfde dag in huis indien u de bestelling voor 11:00 uur plaatst. Hebt u minder haast dan kunt u ook kiezen voor de voordeligere standaardverzending. U kunt dan alsnog uw schoenen snel in huis hebben door voor 17:00 uur te bestellen zodat we ze dezelfde dag nog kunnen verzenden. Dan hebt u ze in de regel de volgende dag in huis.