Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Blundstone damesschoenen

2 producten

  1. Blundstone 585 Rustic Brown
    € 209,95 inkl. MwSt
  2. Blundstone 500 Stout Brown
    € 195,00 inkl. MwSt
Blundstone damesschoenen

2 producten

Blundstone damesschoenen

Blundstone: Een merk met 150 jaar ervaring

Blundstone is een Australisch merk uit het Australische Tasmanië dat daar in 1870 werd opgericht. Nog steeds is het hoofdkantoor in Tasmanië gevestigd maar de schoenen worden inmiddels wereldwijd verkocht en zijn een begrip geworden. De Blundstone boots zijn ook direct te herkennen aan de zogenoemde ‘pull tags’ (trekkoordjes) aan de voor- en achterzijde waarmee de Blundstone schoenen eenvoudig zijn aan te trekken. De eigentijds stoere look van de Blundstone schoenen zijn erg populair. We hebben zowel Blundstone damesschoenen als herenschoenen. Bekijk de collectie chelsea’s en (enkel)laarzen in de webshop van Vabotti.

Blundstone damesschoenen collectie

Een van de redenen van de populariteit van de stoere Blundstone schoenen is het draagcomfort. Het merk stelt veel in het werk om samen met partners het draagcomfort te vergroten van hun schoenen. Een voorbeeld hiervan is het Shock Protection System. Hiermee worden schokken met 33% verminderd tijdens het lopen waardoor gewrichten worden ontlast. U hebt daardoor minder snel last van vermoeide voeten of been- en rugklachten. Blundstone schoenen hebben een outdoor feeling maar zijn ook prima in de stad te dragen. Het bedrijf voelt zich ook verantwoordelijk voor de natuur en probeert zo milieubewust mogelijk hun schoenen te produceren. Gebruik van grondstoffen, chemicaliën en fossiele brandstoffen worden daarom tot een minimum beperkt. Verder wordt er veel gerecycled materiaal gebruikt voor zowel de productie van de schoenen als het verpakkingsmateriaal.

Blundstone damesschoenen online bestellen

Wanneer u een mooi paar boots heeft gevonden in onze webshop, kunt u verder gaan met de bestelling. U kunt daarbij kiezen uit de standaard verzendmethode en de Same Day Delivery methode. Bij eerstgenoemde versturen we het nog dezelfde dag indien voor 17:00 uur besteld. Bij Same Day Delivery ontvangt u het dezelfde dag mits voor 11:00 uur besteld.

De mooiste Blundstone damesschoenen kopen

U bent op zoek naar een nieuw paar schoenen van hoge kwaliteit, die ook nog eens heel comfortabel zitten? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even een kijkje te komen nemen bij Van Bommel schoenen. Wij verkopen namelijk schoenen van een groot aantal topmerken, waarbij u er altijd zeker van kunt zijn dat u deze schoenen met veel plezier zult dragen. Neem bijvoorbeeld de schoenen van Blundstone, een merk waarvan we zeker weten dat de schoenen hiervan u zullen bevallen. Blundstone damesschoenen kenmerken zich door het draaggemak.

Perfecte schoenen uit Australië

De tijd dat u voor mooie, comfortabele schoenen vooral naar Italië of Duitsland moest kijken is allang voorbij. Wereldwijd zitten schoenenmerken die een grote naam hebben in een groot aantal landen op onze planeet. Neem ook Blundstone, een merk dat al sinds 1870 bestaat. Het is een merk dat ook allang buiten het eigen continent bekend is, wat vooral te danken is aan de hoge kwaliteit van zowel design als de manier waarop de schoenen gemaakt zijn. Damesschoenen van Blundstone zijn modieus en comfortabel en nemen dan ook een belangrijke plek in het assortiment schoenen van Van Bommel Schoenen in.

Blundstone damesschoenen online kopen

Voor die mooie Blundstone damesschoenen hoeft u alleen maar even in ons assortiment te kijken. Ziet u hier een paar damesschoenen van Blundstone staan waar u vrolijk van wordt? Dan is een bestelling eenvoudig gemaakt. Wij gaan dan aan de slag om die schoenen zo snel mogelijk uw kant op te krijgen. Blijkt dan de maat van de schoenen niet helemaal perfect, of had u toch liever een ander model gehad? Geen probleem, u kunt uw schoenen bij ons altijd retourneren of ruilen. Blundstone damesschoenen online kopen doet u dan ook bij ons, als u rekent op de beste service en hoogste kwaliteit.

Contact WhatsApp