Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Bruno Premi damesschoenen
 1. Bruno Premi R 5002 rame
  -50%
  Bruno Premi R 5002 rame
  € 149,95 € 74,95 inkl. MwSt
 2. Bruno Premi R 4501 bianco
  -50%
  Bruno Premi R 4501 bianco
  € 149,95 € 74,95 inkl. MwSt
 3. Bruno Premi R 5101 nero + riga
  -50%
  Bruno Premi R 5101 nero + riga
  € 129,95 € 64,95 inkl. MwSt
Bruno Premi damesschoenen

Bruno Premi

Bruno Premi damesschoenen

Bruno Premi is een merk dat elegantie, vrouwelijkheid en glamour combineert met functionaliteit. De schoenen moeten de drager zelfverzekerd en mooi laten voelen op elk moment van de dag, of dat nu op kantoor, een gala of het park is. Naast esthetiek houdt Bruno Premi zich ook bezig met ethiek. Zo ondersteunt het een herbebossingsprogramma in samenwerking met Treedom. U vindt de Bruno Premi damesschoenen uiteraard ook in de webshop van Vabotti.

Collectie Bruno Premi damesschoenen

We hebben van Bruno Premi schitterende zomerse sandaletten en slippers in het assortiment. Ware kunstwerkjes waaraanis te zien dat er met passie en kunde aan gewerkt is. De schoenen beschikken over leuke details zoals in sommige gevallen steentjes op de voetband en de schoenen hebben ook een hoge zool die vaak in gelaagde kleuren is uitgevoerd. Hierdoor loopt u er niet alleen hoger op, de zolen zorgen ook dat schokken worden opgevangen tijdens het lopen. Om uw sandaletten/slippers lang mooi te houden, kunt u in ons assortiment ook terecht voor verzorgingsproducten om uw schoenen langer mee mooi te houden.

Bruno Premi damesschoenen

Hebt u een leuk paar gevonden dat mooi bij uw outfit past? Bestel dan voor 17:00 uur en we verzenden het dezelfde dag. Voor een meerprijs van vijf euro kunt u ook kiezen voor onze Same Day Delivery optie. Bestelt u in dat geval voor 11:00 uur dan ontvangt u de schoenen nog dezelfde dag. Het afleveradres dient zich dan wel in Nederland te bevinden. De keuze is aan u.