Shop New Arrivals!

Ca Shott damesschoenen Ca Shott bootie

2 producten

 1. Ca Shott 26140 L 62
  -50%
  Ca Shott 26140 L 62
  € 149,95 € 74,95 inkl. MwSt
 2. Ca Shott 20071 340
  -50%
  Ca Shott 20071 340
  € 169,95 € 84,95 inkl. MwSt
Ca Shott damesschoenen Ca Shott bootie

2 producten

Ca Shott bootie

Ca Shott dames Booties: stijlvol en praktisch ineen

Benieuwd wat ons assortiment Ca Shott dames Booties voor je kan betekenen? Ca Shott is een Deens schoenenmerk dat gevestigd is in Kopenhagen (vandaar de volledige naam Ca Shott Copenhagen) en dat zich onder meer gespecialiseerd heeft in het produceren van hoogwaardige dames booties. Dames boots zijn schoenen die wat steviger zijn dan de gemiddelde enkellaartjes. Ook hebben de boots een wat stoerdere uitstraling. Denk onder meer aan de variant de biker boot. Een andere variant dames boot is de bekende Chelsea boot.

 

De beste Ca Shott dames Booties

Het merk Ca Shott Copenhagen heeft als motto modern te blijven zonder achter de trends aan te lopen: liever zelf de trend zetten dan de trend volgen. Het merk kenmerkt zich door zijn simpele designs, in combinatie met slimme innovaties die het draagcomfort vergroten. Voor de dames Booties wordt gebruik gemaakt van de beste Europese materialen. De schoenen worden verder met de hand geproduceerd aan de hand van jarenlange vakkennis. Ca Shott kiest voor een continu concept: voortborduren op een vaste set patronen en materialen.

 

Het beste uit Denemarken

De stijl van Ca Shott kan het beste worden omschreven als een mix tussen modern minimalisme en kwalitatief klassiek. De schoenen zijn eenvoudig vormgegeven, maar dat wil niet zeggen dat ze van lage kwaliteit zijn. In tegendeel, de Booties zijn solide en vormvast. Bovendien is elk paar schoenen en laarsjes voorzien van een eigen uniek detail. Je zou kunnen zeggen dat Ca Shott schoenen rechttoe-rechtaan zijn: ze doen wat ze moeten doen en bieden optimaal comfort. Van Ca Shott vind je ook talloze laarsjes, sandalen en sneakers.

Contact WhatsApp