Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Candice Cooper damesschoenen
  1. Candice Cooper Rock D5007
    € 199,95 inkl. MwSt
  2. Candice Cooper Rock D5018
    € 199,95 inkl. MwSt
  3. Candice Cooper Rock D7118
    € 199,95 inkl. MwSt
Candice Cooper damesschoenen

Candice Cooper

Candice Cooper damesschoenen

Candice Cooper is een schoenenmerk dat helemaal van deze tijd is en schoenen maakt voor de onafhankelijke moderne vrouw. Vakmanschap en moderne productietechnieken in deze relatief kleine schoenmakerij in Civitanova (Italië) gaan hand in hand. Alleen de beste leersoorten worden gebruikt bij de vervaardiging van de schoenen. De eigentijdse designs in combinatie met de persoonlijke aandacht en passie die in de schoenen wordt gestoken, resulteert in compromisloze schoenen. Reden om de Candice Cooper damesschoenen ook op te nemen in de Vabotti webshop.

Candice Cooper damesschoenen collectie

Bij Vabotti kunt u voor verschillende schoenen van dit merk terecht. Wat de schoenen uniek maakt, is het feit dat ze met de hand worden geverfd zodat geen paar schoenen exact gelijk zijn. Daarnaast beschikken de schoenen vaak ook over details als stiksels, kleine sluitingen en pailletten die met de hand worden aangebracht. Bekijk de schitterende collectie trendy Candice Cooper damesschoenen en bestel vandaag nog. U kunt tevens direct uw onderhoudsproducten mee bestellen. Bij Vabotti hebben we sprays voor verschillende materialen om uw schoenen te beschermen tegen vocht en vuil.

Candice Cooper damesschoenen online bestellen

Om snel op deze Italiaanse top schoenen te kunnen lopen, kiest u uit een van de twee verzendopties die Vabotti biedt. Bestelt u voor 17:00 uur via de standaardverzending dan ontvangt u de schoenen de volgende dag. Indien u de schoenen dezelfde dag nog nodig heeft, kunt u voor een meerprijs van 5 euro ook kiezen voor Same Day Delivery. Plaats de bestelling dan voor 11:00 uur en u ontvangt de schoenen nog dezelfde dag.