Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Donna Carolina dames boots
 1. Donna Carolina 40.699.067 nero
  -50%
  Donna Carolina 40.699.067 nero
  € 255,00 € 127,95 inkl. MwSt
 2. Donna Carolina 40.699.067 ciocco
  -50%
  Donna Carolina 40.699.067 ciocco
  € 255,00 € 127,95 inkl. MwSt
 3. Donna Carolina 34.168.123 loden
  -50%
  Donna Carolina 34.168.123 loden
  € 179,95 € 89,95 inkl. MwSt
Donna Carolina dames boots

Bootie

Donna Carolina dames boots: dames boots van de bovenste plank

Ben je op zoek naar damesschoenen van hoge kwaliteit, dan moet je zeker de Donna Carolina dames boots eens uitproberen. Het merk Donna Carolina bestaat sinds de Jaren ’50 van de vorige eeuw en is uiteraard uit Italië afkomstig – niet ver van Venetië, om precies te zijn. Het bedrijf is klein begonnen, met slechts een handjevol werknemers in dienst. Maar inmiddels verkoopt het bedrijf dames- en herenschoenen ver over de grenzen. Uiteraard blijven tradities deel uitmaken van het gehele bedrijfsproces en de bedrijfscultuur van Donna Carolina. Er wordt gestreefd naar constante kwaliteit. In het ontwerp en in de productie vind je veel liefde en oog voor detail. Vandaag de dag is het een schoen om zuinig op te zijn.

 

De charme van Donna Carolina dames boots

Waarom kiezen voor de prachtige damesschoenen van Donna Carolina? Omdat ze prachtig zijn, natuurlijk. De schoenen worden gemaakt volgens ambachtelijke traditie, gemaakt van de beste kwaliteit materialen en in de nieuwste ontwerpen: ingespeeld op de moderne markt. De damesschoenen zijn met veel detail vormgegeven, trendbewust en zitten slim in elkaar. Voor de schoenen worden de beste materialen gebruikt, zoals het beste kwaliteit leer. Bovendien wordt er voor productie gebruik gemaakt van een gespecialiseerd team. In elke productiefase vindt er nauwkeurige inspectie plaats om de kwaliteit van het product te waarborgen.

 

De passie van Donna Carolina

We kunnen me recht zeggen dat Donna Carolina een gepassioneerd merk is. Het merk is het resultaat van een lange Venetiaanse traditie van schoenmaken. Van het kwaliteitsmerk hebben we onder andere slippers en sneakers in het assortiment, maar natuurlijk ook de fraaiste dames boots. Je hebt uitgebreide keuze in kleur en print, in decoratie en materiaal.