Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Evaluna dames instappers
  1. Evaluna 8903
    -50%
    Evaluna 8903
    € 179,95 € 89,95 inkl. MwSt
Evaluna dames instappers

Instapper

Evaluna: Alleen het beste is goed genoeg

Evaluna is een merk dat als motto: Don’t settle for less (neem niet met minder genoegen) heeft en dat hoeft met een paar schoenen van dit merk ook niet. Evaluna ontstond midden jaren negentig en maakt schoenen op ambachtelijke wijze. Centraal bij het ontwerp staat de essentie van het vrouw zijn. Het merk raakt geïnspireerd door vrouwen en maakt daarom graag schoenen voor vrouwen. Zo lopen er ook verschillende beroemdheden in creaties van dit merk. In Nederland bestelt u de schoenen gewoon via de Vabotti webshop. We hebben verschillende modellen waaronder bijvoorbeeld de Evaluna dames instappers, boots en veterschoenen.

Evaluna collectie

Evaluna heeft verschillende uitgesproken modellen in haar collectie. Het merk houdt bij het vervaardigen van de schoenen vast aan ambachtelijke tradities. Maar bij het ontwerpen volgt het merk juist de laatste mode. Dat deze combinatie tot fantastische resultaten leidt, bewijst een blik in het assortiment van dit merk. Evaluna gebruikt verschillende kleuren en prints maar uiteraard kunt u ook voor zwart gaan. De schoenen bevatten vaak verfijnde details die de schoenen uniek maken. De schoenen beschikken daarnaast over een uitstekende pasvorm. Met de Evaluna dames instappers hebt u ook schoenen die u eenvoudig aan en uit trekt en comfortabel zitten. Voor alle schoenen geldt dat u ze langer mooi houdt wanneer u ze regelmatig impregneert met een onderhoudsspray. U vindt dergelijke sprays in het assortiment van Vabotti.

Evaluna schoenen online bestellen

Bestel u Evaluna dames instappers of andere modellen eenvoudig en snel via onze webshop. Via de standaard methode verzenden we de schoenen nog dezelfde dag mits voor 17:00 uur besteld. U ontvangt ze dan in de regel de volgende dag. Kiest u voor Same Day Delivery dan ontvangt u de schoenen nog dezelfde dag mits voor 11:00 uur besteld.