Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Everybody dames instappers

Everybody dames instappers

Bij Vabotti hebben we vele Italiaanse schoenen omdat die vaak uitblinken in design en kwaliteit. In Italië bestaat een echte schoenencultuur waar het ambacht van schoenmaken van generatie op generatie wordt overgebracht. In Venetië ontstond al de eerste schoenmakersschool in de 13e eeuw. Zo oud is het merk Everybody niet maar het werd wel in Venetië opgericht en werkt met dezelfde passie aan schoenen als hier gebruikelijk is. Daarnaast volgt het merk de laatste mode wat er toe leidt dat het merk schitterende trendy schoenen maakt van hoge kwaliteit. De combinatie die we graag zien bij Vabotti waardoor we het merk dan ook in ons assortiment hebben opgenomen. Bekijk bijvoorbeeld de Everybody dames instappers in onze webshop.

Everybody dames instappers collectie

Instappers zijn erg praktisch omdat u ze lekker snel aan en uit kunt doen. Zo kunt u ze snel even aandoen wanneer u bijvoorbeeld even de deur uit moet. Everybody maakt instappers die niet alleen heerlijk comfortabel zitten maar ook echte blikvangers zijn. Schitterende designs en prints waarmee u prima voor de dag kunt komen. Om ze ook lang mooi te houden, kunt ze behandelen met een onderhoudsspray. Bij Vabotti kunt u die eenvoudig mee bestellen.

Everybody dames instappers

Instappers kunt u snel aan en uit doen maar ze zijn ook snel te leveren via de Vabotti webshop. Bestelt u voor 17:00 uur dan verzenden we nog dezelfde dag. Kiest u voor Same Day Delivery en bestelt u voor 11:00 uur dan kunt u vandaag nog uw nieuwe instappers aantrekken.

Contact WhatsApp