Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Falke dames Sok

Falke dames sokken assortiment

Falke is een merk dat in 1895 werd gesticht en zich richt op een internationale doelgroep voor wie alleen het beste goed genoeg is. Zij vinden luxe niet overbodig maar verwachten een esthetische beleving van moderne kleding. Die beleving kan Falke hen bieden. Dit doen zij door het inzetten van moderne en complexe breimachines en waar die tegen hun grenzen aanlopen, maken echte ambachtslieden volgens oude tradities de nodige aanpassingen door fijn handwerk. Het eindresultaat is een sok van perfecte kwaliteit die lang mee gaat. U vindt de Falke dames sokken uiteraard ook in de webshop van Vabotti.

Falke dames sokken collectie

Voor de productie van de sokken worden de beste materialen wereldwijd gebruikt zoals vigognewol en ragfijn katoen. Falke is een wereldberoemd merk en biedt sokken in verschillende maten, materialen, patronen en kleuren. Door de verscheidenheid aan deze prints en kleuren is het eenvoudig om de gewenste sok te vinden voor een bepaalde gelegenheid. Of dat nu voor thuis, kantoor of een feestje is. In alle gevallen kan het merk hun jarenlange know-how inzetten om een sok te creëren met een perfect draagcomfort. Door verstevigde zones waar nodig, gaan de sokken ook langer mee. Bekijk de collectie in onze webshop waar u sokken vindt met bijvoorbeeld strepenpatronen, effe kleuren of een dierenprint.

Falke dames sokken bestellen

Bent u ook toe aan een paar luxe sokken die lang meegaan en er ook schitterend uitzien? Bestel dan uw favoriete Falke paar dames sokken via de Vabotti webshop. U heeft ze dan snel in huis. Via de standaard verzending is dat vaak de volgende dag (mits voor 17:00 uur besteld) en via onze Same Day Delivery methode betekent het zelfs dat u dezelfde dag nog van de sokken kunt genieten (mits voor 11:00 uur besteld).


Contact WhatsApp