Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Floris van Bommel dames Slipper

Uw zomerse outfit is compleet met Floris van Bommel dames slippers

Of u nu naar een bruiloft gaat of een avondje gaat stappen, met een paar Floris van Bommel dames slippers maakt u elke outfit compleet. Deze instapslippers zijn comfortabel, van uitmuntende kwaliteit en tegelijkertijd onmiskenbaar van dit merk. Floris van Bommel staat bekend om zijn uitdagende kleurencombinaties, unieke ontwerpen en eigenzinnige stijl en de slippers zijn daar geen uitzondering op. Met uw Floris van Bommel dames slipper stapt u de hele zomer zelfverzekerd de straat op.

Onze Floris van Bommel dames slippers

Bekijk ons assortiment dames slippers en u pikt de Floris van Bommels en gemakkelijk uit. Deze hebben een laag hakje, felle of in het oog springende kleuren, zijn gemaakt van de beste materialen en vallen direct op. Als u een slipper wilt vinden waar u mee gezien mag worden, dan zal een paar van Floris van Bommel u niet teleurstellen. En uiteraard neemt u deze net zo goed mee op vakantie als dat u er een terrasje mee pakt in eigen land, want er zijn maar weinig outfits waar deze slippers niet bij passen.

Stap vanavond al in

Bent u onder de indruk van een mooi paar, dan kunt u deze Floris van Bommel dames slippers online kopen bij Vabotti. Wij kunnen ze dan dezelfde dag al leveren, als u uw bestelling vóór 11 uur plaatst. Dat betekent dat u dezelfde avond instapt en op pad gaat. Uiteraard is een standaard bezorging op een werkdag ook geen probleem. De vraag is of u een dag kunt wachten.

Contact WhatsApp