Bekijk nu onze nieuwe heren- en damescollectie. 

Floris van Bommel dames veterschoenen

  1. Floris van Bommel 85812/03
    € 199,95 inkl. MwSt
  2. Floris Van Bommel 85811/04
    -50%
    Floris van Bommel 85811/04
    € 189,95 € 94,97 inkl. MwSt

Floris van Bommel dames veterschoenen

Veterschoen

Niets is stijlvoller dan Floris van Bommel dames veterschoenen

Bent u op zoek naar een stijlvolle en modieuze schoen, bekijk ons assortiment Floris van Bommel dames veterschoenen dan eens. Dit is de dames versie van de heren brogue en dus een nette schoen voor allerlei gelegenheden. Of u nu een bruiloft bezoekt, een schoen nodig heeft voor uw werk of een outfit uniek wilt maken, met een Floris van Bommel dames veterschoen bent u in één keer klaar. Het is de ideale oplossing voor alle situaties waarin een nette modieuze schoen gepast is.

Floris van Bommel dames veterschoenen van uitmuntende kwaliteit

Als u het merk Floris van Bommel een beetje kent, dan weet u dat de schoenen, tassen, riemen en andere producten die ze produceren verre van saai zijn. Deze worden allen gemaakt volgens een eeuwenoude formule die vandaag de dag duidelijk nog steeds toepasselijk is. Schaft u een veterschoen aan, dan weet u dat u daar vele jaren mee kunt doen, dat deze heerlijk comfortabel zal zijn en dat u daarbij iets unieks aan uw voeten draagt.

Uw schoenen snel in huis

Heeft u een mooi paar gevonden en wilt u uw Floris van Bommel dames veterschoenen online kopen, dan doet u dat natuurlijk bij Vabotti. Wij bieden u twee bezorgdiensten aan, waarmee u uw schoenen de volgende werkdag of zelfs dezelfde dag al in huis kunt hebben. Vergeet dan niet ook even ons assortiment verzorgingsproducten door te lopen, zodat u uw veterschoenen lang mooi houdt. En voor een mooie tas of riem zal ons assortiment Floris van Bommel accessoires u vast niet teleurstellen.