Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Gabor dames sandalen

6 producten

 1. Gabor 42.700.57 57 schwarz (uni+
  € 99,95 inkl. MwSt
 2. Gabor 44.622.62 62 puder
  € 99,95 inkl. MwSt
 3. Gabor 42.700.50 50 weiss
  € 99,95 inkl. MwSt
 4. Gabor 44.622.61 61 silber
  € 99,95 inkl. MwSt
 5. Gabor 21.711 19 verde
  € 99,95 inkl. MwSt
 6. Gabor 21.711 17
  € 99,95 inkl. MwSt
Gabor dames sandalen

6 producten

Gabor dames sandalen

Ons assortiment stijlvolle Gabor dames sandalen

Gabor is een schoenenmerk dat allerlei soorten kwalitatieve damesschoenen maakt en de Gabor dames sandalen en sandaletten zijn zeker de moeite van het bekijken waard. Sandaletten zijn sandalen met een hakje en Gabor maakt van beide type zomerse schoenen schitterende modellen. Deze zijn stijlvol vormgegeven, van hoogwaardige kwaliteit en ook er goed betaalbaar. U vindt een sandaal voor vakantie, voor werk, voor een middagje op het terras of voor dagelijks gebruik. Met 60 jaar ervaring is Gabor een merk waar u op kunt vertrouwen.

Gabor dames sandalen bij Vabotti

Gebruik de filters en selecteer alleen de dames sandalen en sandaletten van Gabor. U ziet direct dat deze ontworpen zijn met de modieuze en moderne vrouw in het achterhoofd. Er zijn sandaletten met kleine hakjes of met een sleehak en sandalen zonder hakken. Deze zijn allen voorzien van een comfortabel voetbed, verstelbare sluiting en een kwalitatieve loopzool. De pasvorm van Gabor sandalen is normaal. U draagt ze naar allerlei gelegenheden, of u nu netjes of casual gekleed wilt zijn. En uiteraard mag een mooi paar sandalen ook op uw vakantie niet ontbreken.

Onze snelle verzending

U bestelt uw Gabor dames sandalen hier via onze webshop. U kunt ook achteraf betalen met Afterpay, mocht dat uw voorkeur hebben. Wij zorgen ervoor dat u uw sandalen al snel in huis heeft en vaak is dat al de volgende dag. Verzending is gratis boven €50 en retourneren is ook kosteloos, mits u dat binnen 3 weken doet. In die tijd heeft u ongetwijfeld al besloten dat uw Gabor sandalen deze zomer regelmatig aan uw voeten te bewonderen zullen zijn.

Contact WhatsApp