Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Humat damesschoenen
 1. Humat Berta Bancor 101
  -49%
  Humat Berta Bancor 101
  € 65,00 € 32,95 inkl. MwSt
 2. Humat Berta Bancor 081
  -49%
  Humat Berta Bancor 081
  € 65,00 € 32,95 inkl. MwSt
 3. Humat Berta Plumas 8.071
  -49%
  Humat Berta Plumas 8.071
  € 55,00 € 27,95 inkl. MwSt
 4. Humat Berta Bancor 011
  -49%
  Humat Berta Bancor 011
  € 65,00 € 32,95 inkl. MwSt
Humat damesschoenen

Humat

Humat damesschoenen: damesschoenen voor het hele jaar

Het merk Humat biedt damesschoenen van ongekend hoge kwaliteit. Maar waar moet je nu precies aan denken als je zegt “damesschoen”. Er zijn heel wat verschillende soorten damesschoenen en door de loop der tijd komen daar alleen maar meer bij. Je onderscheidt damesschoenen in eerste instantie door hun vorm: ze zijn specifiek afgestemd op de vorm van de vrouwelijk voet. Sommige schoenen bedekken alleen de voet, terwijl er ook schoeisel is dat sommige delen van de voet onbedekt laat. Verder zijn er laarsjes die ook de enkel en het onderbeen bedekken. Kortom: je kunt heel wat kanten op. Humat geeft je waar je naar op zoek bent.

 

De verrassing van Humat damesschoenen

De schoenen van Humat hebben heel wat verrassingen voor je in petto. Deze zijn voorzien van het grootst mogelijke draagcomfort en gemaakt van verfijnde materialen. Bovenal is er veel tijd en liefde in de ontwerpen gestoken. Zo weet je zeker dat je bij dit merk op de juiste plek bent op he gebied van pumps, enkellaarsjes, sneakers, slippers en sandalen. Je komt elk soort schoeisel in verschillende uitvoeringen tegen: verschillende fraaie trends en moderne kleuren.

 

Een Humat schoen voor elke vrouw

De schoenen van Humat zijn ontworpen om elke dag te dragen. Ze zijn met veel liefde en oog voor detail ontworpen. Voor de productie zijn de beste materialen gekozen en worden de beste technieken gebruikt. De schoenen zijn ideaal voor een lange werkdag, een dagje weg, een lange wandeling en speciale aangelegenheden. Het zijn schoenen die je outfit compleet maken. Pijn tijdens het dragen? Die heb je niet of nauwelijks, want het comfort is optimaal.