Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lodi dames sandaletten

Lodi dames sandaletten: stijlvol, hip en ook nog eens betaalbaar

Ken jij de unieke charme van Lodi dames sandaletten al? Deze sandaletten zijn niet alleen bijzonder hip en stijlvol, maar ook nog eens prima betaalbaar. Maar weet jij al wat nu het precieze verschil is tussen een sandaal en een sandalette? Beide schoeiseltypes zijn open schoenen. Het verschil zit hem in het feit dat de traditionele sandaal een platte zool heeft, terwijl een sandalette is voorzien van een hak. Dat kunnen overigens verschillende soorten hakken zijn: denk aan een platte blokhak, of juist een hoge hak. Sandaletten hebben een uniek soort charme die maakt dat veel vrouwen ze met plezier dragen, zeker op de warme dagen.

 

Elegant op stap met Lodi dames sandaletten

De sandaletten van Lodi zijn ideaal voor bij een zomerse outfit. De sandalen zijn niet alleen fraai van vorm en mooi afgewerkt, maar zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. Dat komt omdat er voor de productie extra aandacht is gestoken in het ontwerp. Dit is helemaal afgesteld naar de vorm van het menselijk lichaam – de damesvoet in het bijzonder. De materialen zijn van hoge kwaliteit en plooien zich moeiteloos naar de vorm van je voet.

 

Een sandalette voor elke vrouw

Het leuke van sandaletten is dat je ze vrijwel overal onder kunt dragen. De sandaletten die wij in ons assortiment hebben opgenomen, zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en echte persoonlijke aanraders. Je kunt een sandalette dragen onder een power suit, onder cargo pants, of onder een maxi rok. Ook onder een stijlvolle lange jurk komen ze volledig tot hun recht. Bij ons vind je sandaletten met tal van fraaie versieringen, in tal van modieuze kleuren.

Contact WhatsApp