Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Maripé dames pumps
 1. Maripe 28417 F1953
  -50%
  Maripe 28417 F1953
  € 139,95 € 69,95 inkl. MwSt
 2. Maripe 28440 F5178
  -50%
  Maripe 28440 F5178
  € 125,00 € 62,95 inkl. MwSt
Maripé dames pumps

Pump

Maripé dames pumps: dé pumps om je outfit naar een hoger niveau te tillen

Ben jij al bekend met Maripé dames pumps? Deze pumps zijn op meerdere manieren bijzonder – het hoe en wat bespreken we hieronder. Maar eerst: wat is nu eigenlijk precies een pump? Een pump is een schoen met een hoge hak. Maar die hak is net niet hoog genoeg om tot de categorie naaldhak gerekend te mogen worden. Pumps zijn erg populair bij vrouwen en kunnen tijdens verschillende gelegenheden gedragen worden: op het werk, maar natuurlijk vooral bij officiële en chique aangelegenheden, of wellicht tijdens een avond stappen. Een pump is gesloten bij de tenen, maar laat de hiel en een deel van de wreef onbedekt.

 

De verrassend eenvoudige charme van Maripé dames pumps

Het leuke van pumps is dat je ze dankzij hun unieke vorm eenvoudig aan en uit kunt trekken. Ze blijven bovendien zonder klittenband of veters zitten: ideaal dus. In elk schoenenrek moet daarom minstens één paar pumps staan. Wist je trouwens dat pumps al verrassend lang meegaan? Sinds de zestiende eeuw om precies te zijn. In die tijd werden ze gedragen door knechten aan hoven. Later werden ze ook door hofdames en welgestelde heren gedragen. In 1952 ontwikkelde modeontwerper Dior een variant op de pump met een hoge hak. Deze werd in korte tijd razend populair. Nog altijd zie je de pump in elke zichzelf respecterende schoenenzaak.

 

Ons assortiment pumps

Uiteraard vind je bij ons ook een ruime selectie pumps. Niet zomaar pumps, maar de pumps van de beste merken, met het fraaiste model. We selecteren op kwaliteit van het ontwerp, het gebruik van kleur, het oog voor detail en stijl en natuurlijk op de duurzaamheid van de schoen.