Shop in de sale met korting tot 50%

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tassen

Marlon dames tassen: dames tassen voor iedere vrouw

Ben jij al bekend met de bijzondere Marlon dames tassen in onze collectie? Deze tassen zijn van hoge kwaliteit en spreken tot de verbeelding. Marlon heet in zijn volledigheid Marlon Firenze. Dit merk is Toscaans (Italiaans) van oorsprong. Hoewel het nog niet eens zo heel lang bestaat, heeft het in korte tijd een naam voor zichzelf weten te creëren en heeft het zich stevig in de modewereld kunnen nestelen. Je kunt bij Marlon Firenze terecht voor de hoogste kwaliteit tassen, maar je koopt hier ook duurzame schoenen en andere lederwaren die je moeiteloos in je kledingstijl kunt opnemen. Er is een Marlon fashion item voor elke outfit.

 

Marlon dames tassen: het beste van Toscane

Firenze is de Italiaanse naam van wat wij kennen als de stad Florence – de hoofdstad en het kloppend hart van Toscane, één van de mooiste streken van Italië. De dames tassen van het merk worden ontwerpen door een jong team van ambitieuze en creatieve ontwerpers. Zij spelen in op de laatste modetrends, maar vergeten niet er hun eigen draai aan te geven. Bij de productie wordt alleen gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zoals fijn leder. Dankzij de combinatie van unieke stijlen en hoogwaardige materialen ontstaat er een topproduct.

 

Ons eigen Marlon tassen assortiment

Uiteraard hebben wij in ons assortiment de fraaiste tassen van Marlon Firenze opgenomen. Dit zijn tassen die tot de verbeelding spreken: die met oog voor stijl en detail ontworpen zijn en tijdens de productie tot in perfectie zijn uitgevoerd. De hoogwaardige materialen zorgen voor een duurzaam product, dat lang meegaat, zijn kwaliteit bewaart en waar je lang van kunt genieten.

Contact WhatsApp