Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mephisto dames Slipper

Mephisto dames slippers assortiment

Mephisto is een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit en het uitmuntende draagcomfort. Het merk heeft verschillende innovaties gedaan om het draagcomfort te verhogen en de Soft-air technologie is daar de bekendste van. Hierbij is een speciale tussenzool geplaats die helpt bij het opvangen van schokken waardoor rug en gewrichten worden ontlast. Tevens zorgen perforaties aan de bovenzijde van de binnenzool ervoor dat vocht snel kan verdampen zodat uw voeten fris blijven. Ideaal voor in de zomer dus. Bekijk de Mephisto dames slippers in ons assortiment en bestel ook zo’n prettig lopende slipper.

Mephisto dames slippers collectie

De schoenen van Mephisto worden met de hand gemaakt en het merk is meermaals uitgeroepen tot het beste schoenenmerk van Frankrijk. Kwalitatief zijn de slippers allemaal dus dik in orde en gaat het enkel nog om het kiezen van het juiste model. Nadat u dat heeft gedaan, kunt u vervolgens nog kiezen voor een bijpassende onderhoudsspray. Daarmee beschermt u de slipper tegen vocht en vuil en gaan ze langer mee en zien ze er ook langer als nieuw uit. U voegt de spray eenvoudig toe aan uw bestelling.

Mephisto dames slippers online bestellen

Hebt u de bestelling voor 17:00 uur geplaatst dan stelt dat ons in staat de schoenen nog dezelfde werkdag te verzenden. Kiest u voor Same Day Delivery en bestelt u voor 11:00 uur dan kunnen we er nog voor zorgen dat u de schoenen dezelfde dag ontvangt! Het afleveradres moet zich dan wel in Nederland bevinden.

Mephisto: damesslippers met Soft-air technologie 

Mephisto werd opgericht in 1965 in Frankrijk en is inmiddels een grote internationale speler geworden. Het bedrijf is meerdere keren uitgeroepen tot ‘beste schoenmaker van Frankrijk’ en dat is niet zo verwonderlijk. De schoenen van Mephisto worden met de hand gemaakt en het bedrijf heeft ook bewezen zeer innovatief te zijn. Zo werd in 1973 al het eerste patent aangevraagd. Dit was in een tijd dat een patent in de schoenenbranche nog erg zeldzaam was. De bekendste technologie van Mephisto is zonder twijfel de soft-air technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een tussenzool die zeer effectief schokken dempt. Hierdoor voelt het alsof u op een fluweelzacht tapijt loopt. Deze technologie wordt sinds 2006 in alle schoenen van Mephisto verwerkt. U vindt een uitgebreide collectie Mephisto schoenen in de vanbommelschoenen webshop. Bekijk bijvoorbeeld eens de gehele Mephisto damesschoenen collectie die dus ook beschikken over de eerdergenoemde soft-air technologie. Zo wordt dat zomerse dagje nog relaxter want u zult minder snel last krijgen van vermoeide schoenen wanneer u door de stad slentert. U kunt de Mephisto dames slippers eenvoudig online kopen via onze webshop.

Mephisto dames slipper met perforaties

De Mephisto dames slippers bevatten de soft-air technologie wat naast het draagcomfort nog een ander voordeel met zich meebrengt: Een gezond voetklimaat. De technologie zorgt in combinatie met het natuurlijke leer dat vocht via perforaties weggevoerd kan worden. Dus ook erg prettig met slippers op een warme dag. Bekijk snel onze fraaie collectie Mephisto dames slippers die in verschillende designs en kleuren beschikbaar zijn.

Mephisto dames slippers online kopen

Uw favoriete paar Mephisto dames slippers koopt u eenvoudig online bij van Bommel Schoenen. Zowel online als in onze winkels vindt u een uitgebreide schoenencollectie van topmerken. Wanneer u besluit de schoenen online te bestellen doorloopt u onze eenvoudige bestelprocedure. Binnen een paar stappen heeft u uw bestelling geplaatst en kunnen wij beginnen met het inpakken van uw pakket. Voor u het weet heeft u uw nieuwe Mephisto slippers in huis!

Contact WhatsApp