De SALE is van start met minimaal 20% korting | Vacatures nieuwe winkel Tilburg

Mephisto dames slippers

  1. Mephisto Huleda 17302/20577/7200
    € 109,95 inkl. MwSt
  2. Mephisto Huleda 6045 17391 25745
    € 109,95 inkl. MwSt
  3. Mephisto Helisa Twist 52003
    € 109,95 inkl. MwSt

Mephisto dames slippers

Slipper

Mephisto dames slippers

Mephisto is een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit en het uitmuntende draagcomfort. Het merk heeft verschillende innovaties gedaan om het draagcomfort te verhogen en de Soft-air technologie is daar de bekendste van. Hierbij is een speciale tussenzool geplaats die helpt bij het opvangen van schokken waardoor rug en gewrichten worden ontlast. Tevens zorgen perforaties aan de bovenzijde van de binnenzool ervoor dat vocht snel kan verdampen zodat uw voeten fris blijven. Ideaal voor in de zomer dus. Bekijk de Mephisto dames slippers in ons assortiment en bestel ook zo’n prettig lopende slipper.

Mephisto dames slippers collectie

De schoenen van Mephisto worden met de hand gemaakt en het merk is meermaals uitgeroepen tot het beste schoenenmerk van Frankrijk. Kwalitatief zijn de slippers allemaal dus dik in orde en gaat het enkel nog om het kiezen van het juiste model. Nadat u dat heeft gedaan, kunt u vervolgens nog kiezen voor een bijpassende onderhoudsspray. Daarmee beschermt u de slipper tegen vocht en vuil en gaan ze langer mee en zien ze er ook langer als nieuw uit. U voegt de spray eenvoudig toe aan uw bestelling.

Mephisto dames slippers online bestellen

Hebt u de bestelling voor 17:00 uur geplaatst dan stelt dat ons in staat de schoenen nog dezelfde werkdag te verzenden. Kiest u voor Same Day Delivery en bestelt u voor 11:00 uur dan kunnen we er nog voor zorgen dat u de schoenen dezelfde dag ontvangt! Het afleveradres moet zich dan wel in Nederland bevinden.