Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Mephisto dames veterschoenen

1 product

  1. Mephisto Patsy 12297
    € 189,95 inkl. MwSt
Mephisto dames veterschoenen

1 product

Mephisto dames Veterschoen

Mephisto dames veterschoenen assortiment

Een van de bekendste schoenmerken in Frankrijk is Mephisto. Dit merk is al sinds 1965 actief en is inmiddels wereldwijd verkrijgbaar. De handgemaakte schoenen van dit onderscheiden merk blinken uit in draagcomfort door de vele innovaties van het bedrijf. Al in 1973 werd het eerste patent aangevraagd wat een unicum was in de schoenenbranche. Het geeft aan dat Mephisto continu op zoek is naar het verbeteren van de kwaliteit van de schoenen. Met de bekende Soft-Air technologie hebben ze dat gedaan voor wat betreft het draagcomfort. Dit is een tussenzool die effectief schokken op kan vangen waardoor rug en gewrichten worden ontlast. Deze techniek vinden we ook terug in de Mephisto dames veterschoenen die u in het Vabotti assortiment terug kunt vinden.

Mephisto dames veterschoenen collectie

De collectie van Mephisto bestaat uit verschillende modellen van ingetogen bruin tot knallende kleuren waar niemand omheen kan. Door de vele verschillende uitvoeringen is het ook eenvoudiger om een perfecte match met uw outfit te vinden. De schoenen beschikken over een anatomisch gevormd voetbed dat ook uitneembaar is, zo kunt u ook uw eigen steunzolen gebruiken. Hebt u een paar gevonden dat aan uw verwachtingen voldoet dan kunt u gaan bestellen. U kunt er ook nog voor kiezen om een onderhoudsspray mee te bestellen, deze sprays zijn ook in onze webshop te vinden.

Mephisto dames veterschoenen online bestellen

Indien u uw Mephisto schoenen nog dezelfde dag in huis wilt hebben dan kan dat via onze Same Day Delivery methode. U dient dan wel voor 11:00 uur te bestellen en het afleveradres moet binnen Nederland zijn. Via de standaardverzending kunnen we de schoenen nog dezelfde dag verzenden mits voor 17:00 uur besteld.

Contact WhatsApp