Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nalini dames instappers

Nalini dames instappers

Italië staat onder andere bekend om hun design en schoenencultuur. Nalini is een merk dat laat zien waar dat toe kan leiden. Meer dan een halve eeuw werkt dit merk aan schitterende schoenen die worden gemaakt in de Le Marche streek; het kloppend hart van de Italiaanse schoenenindustrie. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is het resultaat een schoen die niet alleen lang meegaat maar ook prettig zit door het soepele leer. Bij Vabotti hebben we verschillende schoenen van dit merk in het assortiment opgenomen. Veterschoenen, laarzen, pumps sneakers en ook Nalini dames instappers vindt u in onze webshop.

Nalini dames instappers collectie

Een instapper is een prettige schoenen die u eenvoudig aan en uittrekt, daar ontleent het immers ook de naam aan. Maar het is geen pantoffel of slipper en kan dus ook gewoon gedragen worden onder verschillende outfits. Het van oorsprong Italiaanse bedrijf maakt niet schoenen die enkel door Italiaanse vrouwen met kleinere voeten kunnen worden gedragen. Het merk past de schoenen aan op de maat voeten in Nederland zodat ze een perfecte pasvorm hebben voor de dames uit Nederland. Bekijk bijvoorbeeld de verschillende elegante ballerina’s van dit merk. Om uw schoenen langer als nieuw te houden, kunt u de schoenen regelmatig impregneren met een onderhoudsspray. Deze zijn ook te bestellen via onze webshop.

Nalini dames instappers online bestellen

Via onze Same Day Delivery heeft u de schoenen nog dezelfde dag in huis wanneer de bestelling niet later dan 11:00 uur bij ons binnen is. Bij de standaardverzending geldt dat bestellingen voor 17:00 uur nog dezelfde dag worden verstuurd zodat het de volgende dag geleverd kan worden.

De mooiste Nalini instappers voor dames

Bent u op zoek naar een mooi paar instappers? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Vanbommelschoenen.nl. Wij hebben de mooiste instappers klaarstaan van een groot aantal verschillende merken. Uiteraard hebben wij in onze collectie louter kwaliteitsmerken staan. We zijn zelf verzot op schoenen en willen onze klanten dat zelfde gevoel aanbieden. Dat kan in onze ogen het beste als elke schoen die wij verkopen gegarandeerd van de best mogelijke kwaliteit is. Neem bijvoorbeeld de Nalini instappers voor dames. Dit zijn schoenen die van mooie kwaliteit zijn en die u met veel comfort zult dragen.

Nalini dames instappers kopen bij Van Bommel Schoenen

Nalini is echt een schoenenmerk dat we u van harte aan kunnen bevelen. Bij dit merk worden schoenen gemaakt die er altijd perfect uitzien. Schoenen die een frisse look hebben maar wel altijd stijlvol zijn. Schoenen waar u zich prettig in voelt en waarbij u er zeker van kunt zijn dat u ze lange tijd met plezier gaat dragen. Deze schoenen worden namelijk altijd van de beste materialen gemaakt. Wilt u meer weten over de schoenen die wij voor u klaar hebben staan? Dan neemt u hier toch gewoon even contact over op met ons?

Nalini instappers voor dames passen

Het is natuurlijk niet mogelijk om schoenen te passen in een online winkel, maar wij bieden wel iets wat daarbij in de buurt komt. Bestelt u namelijk een paar schoenen en is dat niet helemaal de juiste maat? Dan stuurt u de schoenen gewoon retour. Wij zorgen er dan voor dat de schoenen worden omgeruild voor een andere maat, of desnoods een geheel ander paar. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen in onze winkels in Breda om die Nalini dames instappers eens te passen. U weet dan meteen dat u de juiste schoen in handen heeft. Daarnaast heeft  ook de gelegenheid om de gehele Nalini damesschoenen collectie te bekijken. 

Contact WhatsApp