De SALE is van start met minimaal 20% korting | Vacatures nieuwe winkel Tilburg

Panama Jack dames chelsea boots

 1. Panama Jack Filipa Igloo Nature B1 marron
  € 209,95 inkl. MwSt
 2. Panama Jack Pia B2 B2
  € 175,00 inkl. MwSt
 3. Panama Jack Filipa Igloo Nature B3
  € 209,95 inkl. MwSt
 4. Panama Jack Pia Travelling B1 B1
  € 185,00 inkl. MwSt

Panama Jack dames chelsea boots

Chelsea

Stijlvol onderweg op uw avonturen

Met de schoenen van Panama Jack bent u klaar voor ieder avontuur. De ontwerpen van de schoenen zijn rustig, modern en toch tijdloos. Hierdoor zijn ze uitstekend bij verschillende outfits te combineren en zult u ongeacht de omstandigheden geen modderfiguur slaan. Dat de schoenen van Panama Jack deze uitstaling hebben komt niet alleen door de ontwerpen, maar ook door het gebruik van materialen en de vervaardiging hiervan. Panama Jack produceert de schoenen in lijn met de lange schoenmaak-historie die Spanje rijk is. De schoenen van Panama Jack worden volledig in Spanje geproduceerd zodat de kwaliteit gegarandeerd wordt. De ervaring, het materiaal en de ontwerpen dragen allen bij aan het bekende draagcomfort van Panama Jack. Zo kunt u op goede voet uw avonturen trotseren, bijvoorbeeld in de Panama Jack dames Chelsea boots!

Panama Jack dames Chelsea boot

Chelsea boots danken hun naam aan de gelijknamige wijk Chelsea in de Engelse hoofdstad. De laars met elastieken inzetten werd hier veelvuldig gedragen door kunstenaars en muzikanten die zich veel in deze wijk begaven. Inmiddels is de Chelseaboot een zeer geliefd model geworden bij het grote publiek. Ook de Panama Jack dames Chelsea boot is uitgerust met de kenmerkende elastieken inzetten. Hierdoor is de schoen gemakkelijk aan- en uitstrekken, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de schoenen zo maar van uw voet afglijden. In het assortiment van Vabotti Schoenen kunt u Panama Jack dames Chelsea boot vinden in de kleuren bruin, cognac en zwart

Panama Jack dames Chelsea boots online

De Chelsea boots van Panama Jack zijn veelzijdig, stijlvol en zitten bijzonder goed. Mocht dat u nog niet overtuigd hebben om een paar voor u zelf te bestellen, hebben wij ons best gedaan het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om zelf deze schoenen zo snel en veilig mogelijk te bemachtigen. Als u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, worden uw schoenen nog dezelfde dag verzonden. In verreweg de meeste gevallen heeft u ze de volgende dag al in huis! Ook betalen is eenvoudig, zo heeft u de keuze uit verschillende betaalmethodes. Kiest u bijvoorbeeld voor Afterpay: achteraf betalen. Met deze betaalmethode betaalt u de schoenen als u ze in alle rust thuis heeft gepast.