Shop New Arrivals!

Paul Green dames ballerina's

6 producten

 1. Paul Green 1000 076
  € 149,95 inkl. MwSt
 2. Paul Green 1000 056
  € 149,95 inkl. MwSt
 3. Paul Green 2925 053
  € 139,95 inkl. MwSt
 4. Paul Green 2925 013
  € 139,95 inkl. MwSt
 5. Paul Green 2926 031
  € 139,95 inkl. MwSt
 6. Paul Green 2926 051
  € 139,95 inkl. MwSt
Paul Green dames ballerina's

6 producten

Paul Green dames ballerina's

“Schoenmaker blijf bij je leest” is het gezegde waar Paul Green al 20 jaar lang bij zweert. Het eigen motto van Paul Green is dan ook: “We maken waar we het beste in zijn, namelijk schoenen”. Daar is geen woord van gelogen, want de ballerina’s van Paul Green zijn van uitzonderlijke kwaliteit. De ambachtelijk gemaakte schoenen sluiten naadloos aan bij de wensen van de modebewuste vrouw. Het vakmanschap en gevoel voor design zien we terug in de afwerking met fijne details. Een tijdloze Paul Green ballerina van de beste kwaliteit, daarom verdienen ze een vaste plek in het assortiment bij Vabotti. 

De Paul Green Dames ballerina collectie

Paul Green maakt handgemaakte ballerina’s en houdt daarbij goed de modetrends in de gaten, maar creëert zo wel een ontwerp dat tijdloos is. De productie vindt voor 100% plaats in Europa en er worden enkel natuurlijke materialen gebruikt. We hebben verschillende mooie modellen in het assortiment zoals ballerina’s van lakleer of suède en gesloten en open modellen. De Paul Green ballerina’s in verscheidene kleuren kunnen uiteraard niet ontbreken. Ballerina’s zijn veelzijdige schoenen die prima geschikt zijn voor dagelijks gebruik. 

De ballerina’s zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit en gaan erg lang mee. Met onze onderhoudsproducten kunt u uw nieuwe Paul Green ballerina’s impregneren en ze beschermen tegen vuil en vocht. Zo zorgt u ervoor dat u nóg langer van de schoenen kunt genieten.

Paul Green Dames ballerina’s online bestellen

Wij begrijpen dat u de Paul Green dames ballerina zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Indien u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, kunnen wij de ballerina’s nog dezelfde dag overdragen aan onze vervoerder. In de regel heeft u uw bestelling dan de volgende dag in huis. Overstijgt het totaalbedrag van uw bestelling de 50 euro, dan hoeft u zelfs geen verzendkosten te betalen. Wij faciliteren ook achteraf betalen door middel van de ondersteuning van Afterpay in onze Vabotti webshop. Bestel vandaag nog en geniet zo snel mogelijk van uw nieuwe Paul Green ballerina’s.

Contact WhatsApp