Shop nu New Arrivals

Voorheen vanbommelschoenen.nl
Pertini dames veterschoenen

3 producten

 1. Pertini 15915 Nude gold
  € 259,95 inkl. MwSt
 2. Pertini 31580 blanco
  -50%
  Pertini 31580 blanco
  € 219,95 € 109,95 inkl. MwSt
 3. Pertini 14891 carpi
  -50%
  Pertini 14891 carpi
  € 189,95 € 94,95 inkl. MwSt
Pertini dames veterschoenen

3 producten

Pertini dames Veterschoen

Pertini dames veterschoenen koopt u bij Vabotti

Pertini is een Spaans merk dat al meer dan 40 jaar schoenen maakt van hoge kwaliteit en de Pertini dames veterschoenen zijn daar geen uitzondering op. Deze schoenontwerper wordt geïnspireerd door Spanje en haar cultuur en tradities. Daarbij ziet u duidelijke kenmerken van de jaren ’50 terug in het gehele assortiment schoenen. Een Pertini dames veterschoen is daarom stijlvol, traditioneel, een tikkeltje ouderwets en boordevol Spaanse invloeden.

Pertini dames veterschoenen bij Vabotti

Als u ons assortiment Pertini veterschoenen voor u heeft, dan ziet u hoe gevarieerd dit is. Deze schoenen zijn stuk voor stuk uniek en speciaal en toch onmiskenbaar gemaakt door Pertini. U vindt er veterschoenen met- of zonder hakje, met gespen of zonder gespen, in allerlei kleuren en met verschillende prints. Het zijn klassiekers met een eigentijdse draai en dat levert een heel bijzonder resultaat op. Er is vast een dames veterschoen te vinden in uw stijl en bij Vabotti zijn we er trots op dat we deze aan u kunnen aanbieden.

Bestel uw veterschoenen bij ons

Wilt u een Pertini dames veterschoen online kopen, dan is Vabotti de plek om dat te doen. U kunt ze zelfs dezelfde dag al in huis hebben, als u uw bestelling vroeg genoeg heeft geplaatst. Bent u te laat, dan is er ook geen reden voor paniek, want zelfs met onze standaard bezorgservice heeft u uw Pertini veterschoenen in de meeste gevallen de volgende dag al aan uw voeten. Bij Vabotti geloven we in kwaliteit en we zijn zeker dat u van uw aankoop geen spijt zult krijgen.

Contact WhatsApp