Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sebago

Sebago damesschoenen

Sebago maakt bootschoenen omdat het zeilen hen in het bloed zit. Het merk is dan ook vernoemd naar het diepste meer in Amerikaans staat Maine: Het Sebago meer. In de jaren ’70 kwam het merk met de bootschoenen op de markt als praktisch alternatief voor de canvasschoenen uit die tijd. In de jaren 80 nam de populariteit een vlucht en zijn de bootschoenen sindsdien niet meer weg te denken. De schoenen van Sebago worden nog steeds op traditionele wijze gemaakt wat inhoudt dat ze met de hand genaaid worden door vakkundige schoenmakers die vaak de zonen en dochters zijn van eerdere werknemers. Zo wordt de kennis van generatie op generatie overgedragen. Het resultaat zijn prachtige schoenen die u eenvoudig uit onze webshop kunt bestellen.

Sebago damesschoenen collectie

Karakteristiek voor de bootschoen is natuurlijk de veter die door de achterkant en zijkanten loopt en de gestikte spiegellijn op de neus. Naast verschillende modellen bootschoenen heeft Sebago ook de Spinnaker, een variant die uit twee of meer kleuren bestaat. Deze schoenen hebben een vetersluiting en beschikken over een voering en binnenzool van leer. Voor alle schoenen in ons assortiment geldt dat u ze langer mooi houdt door ze regelmatig te impregneren met een onderhoudsspray. U vindt bijpassende sprays in ons assortiment en bestelt ze eenvoudig mee met de schoenen.

Sebago damesschoenen online bestellen

Wilt u zo snel mogelijk kunnen genieten van uw bootschoenen, kies dan voor onze Same Day Delivery en bestel voor 11:00 uur. In dat geval kunnen we de schoenen nog dezelfde dag leveren. Kiest u voor de voordeligere standaard verzending dan kunnen we ze nog dezelfde dag versturen indien u ze voor 17:00 uur bestelt.

Bij Sebago schoenen betekent “handgemaakt” nog echt iets. De schoenmakers van Sebago maken de schoenen nog steeds met de hand, niet alleen uit traditie, maar ook vanwege het niveau vakmanschap wat ze nastreven. Sebago damesschoenen staan daarom zowel op land als op zee voor uitstekende pasvorm, comfort en kwaliteit. De beste kwaliteit Sebago schoenen online vindt u bij vanbommelschoenen.nl.