Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Strategia damesschoenen
  1. Strategia A  3388 carbone
    -50%
    Strategia A 3388 carbone
    € 389,95 € 194,95 inkl. MwSt
Strategia damesschoenen

Strategia

Strategia damesschoenen

Strategia is weer zo’n typische Italiaans merk en dat bedoelen we natuurlijk in de goede zin van het woord. Want Italianen verstaan het vak van schoenen maken als geen ander. Strategia vormt daar ook geen uitzondering op: Traditioneel met de hand gemaakte schoenen van hoogwaardige materialen en een schitterend modieus design. Dat is wat u van dit merk mag verwachten en die verwachting maakt het dan ook meer dan waar. Bekijk de collectie Strategia damesschoenen in de Vabotti webshop en laat u overtuigen.

Strategia damesschoenen collectie

Strategia heeft meer dan 40 jaar ervaring in het maken van moderne verfijnde schoenen. Met passie en oog voor detail maken ze modieuze schoenen met een perfecte pasvorm voor een ultiem draagcomfort. Want fashion betekent niet per definitie pijn lijden. Het merk biedt hoge laarzen, enkellaarzen, snowboots, booties, sandalen en pumps. De schoenen zijn veelal versierd met bijvoorbeeld studs en sterren. Kies een paar luxe Strategia damesschoenen die bij uw persoonlijke stijl passen en bestel vandaag nog. Om de schoenen te beschermen tegen vuil en vocht kunt u ook bijpassende onderhoudssprays toevoegen aan uw bestelling.

Strategia damesschoenen online bestellen

U bestelt de schoenen en eventuele onderhoudssprays eenvoudig vanuit onze webshop en doet u dat voor 11:00 uur dan kunt u nog voor de Same Day Delivery kiezen. In dat geval ontvangt u de schoenen nog dezelfde dag. Kiest u voor de voordeligere standaard verzending dan resulteert een bestelling voor 17:00 uur erin dat de schoenen nog dezelfde dag verzonden worden. U kunt uw paar dan de volgende dag verwachten.

Al meer dan 30 jaar weet Strategia in te spelen op de laatste mode trends en de behoeften van de zelfverzekerde en stijlvolle vrouw. De Italiaanse Strategia schoenen zijn gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en het afwerkingsniveau van de handgemaakte details is zeer hoog. Strategia damesschoenen zijn stijlvol en rijkelijk versierd met sterren, studs en metallic finishes. Deze unieke Strategia schoenen online vindt u bij vanbommelschoenen.nl