Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bootie

Think dames boots

Wanneer u niet alleen hoge eisen stelt aan uw schoenen maar ook aan de manier waarop ze worden geproduceerd met het oog op het milieu; dan is Think een merk naar uw hart. De schoenen worden op een zo ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Zo worden er geen schadelijke chemicaliën gebruikt en is het leer natuurlijk gelooid. Daarnaast worden transportroutes zo kort mogelijk gehouden en maakt het merk zoveel mogelijk gebruik van hernieuwbare natuurlijke bronnen. Maar dit is niet het enige speerpunt van dit merk, draagcomfort is ook van groot belang. Daarom ontwerpen ze de schoenen naar anatomische en orthopedische inzichten om zo de beste pasvorm te garanderen. Genoeg redenen dus om de schoenen van dit Amerikaanse merk in het assortiment van Vabotti op te nemen. Bekijk bijvoorbeeld de Think dames boots.

Think dames boots collectie

Think heeft verschillende soorten boots in de collectie; van zwarte boots met stoere gespen tot modellen met aparte prints en patronen. De boots zijn zo ontworpen dat u meer ruimte heeft voor uw tenen. Naast de warme hoge laarzen heeft het merk ook lagere boots zoals een model van nubuck dat zich zowel op kantoor als op een festivalterrein zal thuis voelen. Om de boots lang mooi te houden, dient u ze regelmatig te impregneren met een vuilafstotende spray. In de webshop van Vabotti kunt u dergelijke sprays eenvoudig aan uw bestelling toevoegen.

Think dames boots online bestellen

Bestel uw favoriete paar vandaag nog vanuit onze webshop. U kunt daarbij kiezen tussen onze standaard verzending en Same Day Delivery methode. Bij de eerstgenoemde optie geldt dat bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst, nog dezelfde dag worden verzonden. Bij de Same Day Delivery geldt dat een bestelling voor 11:00 uur nog dezelfde dag geleverd kan worden binnen Nederland!

Think dames boots

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden is een gezegde dat in de modewereld nog geregeld bewaarheid wordt. Zo niet bij de schoenen van Think. Bij dit merk gaat het om comfort die gestoeld is op anatomische en orthopedische principes. En dat dergelijke schoenen er toch goed uit kunnen zien bewijst het merk al 20 jaar lang. Think kiest er duidelijk voor om niet slaafs de modetrend te volgen wanneer die het comfort van de schoen in de weg zit. Niet zo gek dat het merk Think heet dus. Dit merken we ook in het gebruik van natuurlijke materialen die niet behandeld zijn met chemische middelen.
Ook duurzaamheid is voor Think niet een modetrend die zij slaafs volgen. Deze overtuiging zat al vanaf het begin in het DNA van Think. Al 20 jaar lang maken ze op ecologisch verantwoorde wijze schoenen die goed zijn voor mens en natuur. U vindt de schoenen van dit eigenzinnige merk in het assortiment van de Van Bommel Schoenen webshop. Daar kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de Think dames boots online kopen.

Think dames boot assortiment

In het assortiment Think dames boots vindt u schoenen van plantaardig gelooid leer en een uitneembaar voetbed. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw eigen orthopedische zool gebruiken in combinatie met deze schoen. Doordat de handgemaakte Think dames boots zijn gemaakt met natuurlijke materialen zonder chemische behandelingen, hebben ze wel iets meer onderhoud nodig. Onderhoudsproducten kunt u ook bestellen via de Van Bommel Schoenen webshop.

Think dames boots online kopen

Ook overtuigd van de filosofie van dit merk en de fraaie designs? Bestel dan uw Think dames boot via de Van Bommel Schoenen webshop. Alle bestellingen met een bestelwaarde vanaf 50 euro leveren wij zelfs gratis. Naast de Think-lijn vindt u ook andere topmerken in ons assortiment en bieden wij ook verschillende accessoires. Neem snel een kijkje.