Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Think dames slippers
  1. Think 82321 97
    -49%
    Think 82321 97
    € 85,00 € 42,95 inkl. MwSt
Think dames slippers

Slipper

Think dames slippers

Tegenwoordig hebben veel bedrijven de mond vol van duurzaamheid maar stelt het niet altijd evenveel voor. Bij schoenenmerk Think ligt dit anders. Dit Amerikaanse merk begon meer dan 20 jaar geleden al schoenen op ecologische wijze te produceren. Zo wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van hernieuwbare natuurlijke bronnen en juist zo weinig mogelijk van schadelijke chemicaliën en oplosmiddelen. De schoenen worden gemaakt van natuurlijk gelooid leer waardoor ze ook nog eens prettiger zitten want het verbetert het ademend vermogen, gladheid en elasticiteit van de schoenen. Ook worden transportroutes zo kort mogelijk gehouden zodat ze op dit punt ook hun verantwoordelijkheid nemen. U bestelt de schoenen in Nederland natuurlijk gewoon via de Vabotti webshop. Bekijk bijvoorbeeld de zomerse Think dames slippers.

Think dames slippers collectie

Bij Vabotti hebben we verschillende schoenen van Think aan ons assortiment toegevoegd. Voor een paar zomerse schoenen kunt u prima slagen met een paar sandalen of slippers. Om dat zomerse gevoel nog verder te versterken hebben de slippers ook een mooie tropische print. Niet alleen van de print wordt u vrolijk, het draagcomfort is ook prima in orde. Think ontwerpt namelijk schoenen op basis van anatomische en orthopedische inzichten. De slippers zijn voorzien van een rubberen loopzool zodat die de schokken goed kan opvangen. Voor onderhoudssprays om uw schoenen lang mooi te houden, kunt u ook terecht in de Vabotti webshop.

Think dames slippers online bestellen

Wilt u vandaag nog het strand op met de slippers dan dient u ze voor 11:00 uur te bestellen en voor onze Same Day Delivery optie te kiezen. U ontvangt ze dan dezelfde dag nog binnen Nederland. Met de voordeligere standaard verzendmethode worden de slippers nog dezelfde dag verzonden mits voor 17:00 uur besteld.

Think dames slippers

Think is een eigenzinnig merk dat niet slaafs de modetrends volgt maar zich vooral richt op de perfecte pasvorm. Anatomisch en orthopedische principes worden gebruikt om tot die perfecte pasvorm te komen. Veel van de schoenen hebben ook een uitneembaar voetbed zodat u ook eventueel uw eigen voetzolen kunt gebruiken. Naast het draagcomfort vindt Think ook de duurzame productie van hun schoenen belangrijk. Dat vinden tegenwoordig wel meer bedrijven maar bij Think is dit zeker geen marketingpraatje. Het merk is al 20 jaar bezig met de duurzame productie van schoenen. Volgens strikte ecologische normen vindt de productie van Think schoenen plaats. Zo weten zij zeker dat de productie niet ten koste gaat van mens en natuur. U vindt damesschoenen uit de Think-collectie in de Van Bommel Schoenen webshop. Daar kunt u onder andere de Think dames slippers online kopen.

Think damesslipper assortiment

De Think damesslippers in ons assortiment zien er lekker zomers uit met tropische prints en mooie pasteltinten. Omdat het Think-slippers betreft, weet u ook dat de schoenen van mooie natuurlijke leersoorten zijn gemaakt en perfect zijn gevormd naar uw voet. Wanneer u de Think dames slippers online wilt kopen dan loopt u geen risico mocht de maat toch niet goed zijn. U kunt de schoenen altijd binnen 14 werkdagen gratis retourneren.

Think dames slipper onderhoud

Doordat er geen chemische oplosmiddelen of andere chemicaliën worden gebruikt bij de productie van de schoenen, is het wel zo dat ze iets meer onderhoud vergen. Zo is het aan te raden om de schoenen geregeld een tijd te laten rusten (48 uur) en de schoenen eens per week met schoenpoets in te smeren (let op dat glansproducten het leer kunnen uitdrogen). Vermijd ook de schoenen bij warmtebronnen neer te zetten. Voordat u de schoenen gaat dragen is het raadzaam de schoen waterafstotend te maken.