Bekijk de SALE, met minimaal 40% korting | Vacatures nieuwe winkel Tilburg

Uzurii dames slippers

 1. Uzurii Hearts brons Taupe
  -40%
  Uzurii Hearts brons Taupe
  € 89,95 € 53,95 inkl. MwSt
 2. Uzurii Black Flower Army gr
  -50%
  Uzurii Black Flower Army gr
  € 79,00 € 39,50 inkl. MwSt

Uzurii dames slippers

Slipper

Uzurii dames slippers: Nederlands merk met Braziliaanse invloeden

Bent u op zoek naar een uniek paar slippers, kijk dan eens in ons assortiment Uzurii dames slippers. De Braziliaanse oprichter van dit merk haalt haar inspiratie uit de versierde schoenen die te koop zijn op de marktjes van Brazilië. Ook al woont ze nu in Nederland en komt het merk van Nederlands bodem, deze achtergrond is nog steeds goed zichtbaar in de producten die worden verkocht. U kunt Uzurii schoenen nu al in meer dan 45 landen krijgen en dat betekent dat dit merk ook niet uit het assortiment van Vabotti mag ontbreken.

Ons aanbod Uzurii dames slippers

Als u tussen de Uzurii slippers kijkt, dan ziet u dat de versieringen en kralen uit Brazilië duidelijk terugkomen in het aanbod. De slippers hebben allerlei details, zoals strass steentjes, kraaltjes en kristallen. Daardoor hebben ze een zomerse en bijna carnaval-achtige uitstraling en moet u direct aan vakantie en de zon denken. Een Uzurii dames slipper is luxe, heeft een rubberen comfortabele zool en zijn tegelijkertijd erg modieus. U herkent de verpakking direct omdat daar een spiegel in zit. Geeft een paar Uzurii slippers cadeau en u maakt daar vast indruk mee.

Uw slippers kopen

U kunt uw Uzurii dames slippers online kopen in onze webshop. Het aanbod is groot, dus u vindt vast een slipper die bij uw smaak en stijl past. Als u deze vóór 11 uur ’s ochtends bestelt, dan heeft u ze dezelfde dag al aan uw voeten. Met een paar Azurii slippers haalt u de zomer en de vakantie vroegtijdig in huis.