Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment

Shop new arrivals! 

Zinda dames sandaletten

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Zinda dames sandaletten

Zinda (hindoestaans voor ‘leven’) is een Spaans merk dat in 1992 werd geregistreerd met als doel de internationale markt voor damesschoenen mee te veroveren. Het bedrijf achter het merk was al veel langer actief in de schoenenbranche. In de jaren ‘60 kwam er een ommekeer toen de kleinzoon van de oprichter het roer overnam en zich meer ging richten op de individuele wensen van vrouwen wat helemaal past bij de tijdsgeest. Het resultaat was modieuzere schoenen en veel meer keuze. De volgende decennia werden de productietechnieken steeds verder aangepast om uniekere designs te kunnen maken voor vrouwen. Al snel werden de modieuze schoenen een groot succes in Europa en daarbuiten. U kunt de schoenen in Nederland via de Vabotti webshop bestellen. Bekijk bijvoorbeeld de Zinda dames sandaletten.

Zinda dames sandaletten collectie

De sandalet is een heerlijke schoen voor in de zomer. Ze zijn veelzijdiger dan slippers en door de ruime keuze in modellen is er voor elke gelegenheden een geschikte sandalet te vinden. Zinda heeft bijvoorbeeld zowel hele stoere als meer casual modellen. Alle sandaletten beschikken over elegantie en een hoogwaardige afwerking. De schoenen worden nog steeds volledig in Spanje gemaakt. Om uw sandaletten lang mooi te houden, kunt u verschillende verzorgingsproducten bestellen waaronder een spray om uw sandaletten te beschermen tegen vuil en stof.

Zinda dames sandaletten online bestellen

Bestel uw Zinda sandaeletten vandaag nog, dan kunnen we ze ook snel verzenden. Indien u voor 17:00 uur bestelt, dan verzenden we het nog dezelfde dag en ontvangt u het in de regel de volgende dag in huis. Een andere en nog snellere verzendmethode, is onze Same Day Delivery optie. Bestelt u in dat geval voor 11:00 uur dan ontvangt u het nog dezelfde dag op uw afleveradres binnen Nederland.

De mooiste Zinda sandaletten voor dames

Bent u op zoek naar mooie sandaletten voor dames? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. Bij van Bommel schoenen verkopen wij namelijk de mooiste schoenen die er online te krijgen zijn. Daar horen natuurlijk ook hippe, leuke en trendy sandaletten bij. Als u de mooiste sandaletten wilt kopen, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij onze Zinda Sandaletten damescollectie.

Zinda sandaletten voor dames

Zinda dames sandaletten behoren namelijk tot het beste wat er op dit gebied te kopen valt. Wij hebben de sandaletten van dit merk uiteraard ook in ons assortiment staan. Zinda dames sandaletten kopen bij van Bommel schoenen. Bent u op zoek naar die mooie sandaletten die u met plezier zult dragen? Dan raden wij u aan om ze eens te komen passen in een van onze winkels in Breda. Wij hebben hier drie goed geoutilleerde schoenenwinkels voor u klaarstaan. Maar, het is natuurlijk nog eenvoudiger om een bestelling te maken in onze webshop. Lekker uit het comfort van uw luie stoel of bank… We willen u er daarbij graag op wijzen dat het altijd mogelijk is om die mooie schoenen te ruilen als de maat niet helemaal klopt, of als u toch besluit dat u liever een ander model heeft. Stuur de schoenen dan kostseloos terug en wij sturen u een ander paar toe.

Eenvoudig Zinda dames sandaletten kopen?

Wilt u meer weten over de verschillende schoenen van Zinda die wij in het assortiment hebben? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de Zinda damesschoenen in onze webshop. We verkopen de mooiste schoenen bij elkaar, waarbij we er altijd grote zorg voor dragen dat de schoenen die wij verkopen ook zo snel mogelijk naar u toe worden gestuurd. Zo kunt u die mooie schoenen in no time gaan dragen!

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp