Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Australian heren Slippers

Geniet van de zomer in Australian heren slippers

Als de zon zich weer laat zien, dan wordt het natuurlijk ook weer tijd om slippers te dragen. Slippers zijn perfect om op een warme dag in eigen land te dragen, maar zijn natuurlijk ook ideaal om mee op vakantie te nemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Australian heren slippers? Deze stoere slippers zien er niet alleen leuk uit, maar zitten ook nog eens heerlijk! Draag deze slippers bijvoorbeeld onder een linnen broek of een korte spijkerbroek voor een eigentijdse en nonchalante look! Australian Footwear is van origine producent van tennisschoenen, maar na verloop van tijd zijn daar ook boots, sneakers en dus ook slippers bijgekomen.

Grote schoenmaat? Geen probleem met de Australian heren slipper!

Alle Australian schoenen worden ook in grote schoenmaten geproduceerd, dus als u grotere voeten heeft, dan is dat helemaal geen probleem! De maten van de Australian heren slipper lopen van 39 t/m 50, dus iedereen kan deze prachtige slippers dragen in de zomer. De Australian heren slipper komt in diverse designs en ze worden van de beste kwaliteitsmaterialen gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor teenslippers of slippers met een gekruiste band van nubuck leer.

Australian heren slipper online kopen doet u hier!

Australian heren slipper online kopen kunt u eenvoudig doen bij Vabotti Schoenen. Wij hebben namelijk een mooie selectie Australian herenslippers die u binnen enkele stappen naar huis klikt! U kunt bij het afrekenen kiezen uit verschillende betaalmethoden, zoals AfterPay. Met deze methode kunt u de Australian heren slipper online kopen en achteraf betalen, dus u hoeft niets voor te schieten en past alles eerst op uw gemakje. Bent u toch niet helemaal overtuigd van uw aankoop? Dan stuurt u de bestelling binnen 14 dagen kosteloos retour en daarbij kunt u eventueel ook gebruikmaken van de gratis retourservice. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u echt tevreden bent met uw schoenen!

Contact WhatsApp