Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Clarks Desert boot heren

Clarks Desert boot heren: de schoen die iedere man moet hebben!

Het Engelse Clarks maakt al sinds 1825 schoenen en tegenwoordig heeft dit merk talloze verkooppunten over de hele wereld in ruim dertig landen. Dankzij deze lange geschiedenis heeft Clarks inmiddels een aantal klassiekers die ieder jaar weer in de collectie terugkomen, zoals de Clarks Desert boot heren. Deze Desert boot werd bijna 70 jaar geleden geïntroduceerd door Nathan Clark. Vandaag de dag is deze schoen nog steeds enorm populair en een van de bestverkochte modellen. Clarks komt ieder seizoen met nieuwe varianten van deze heren boots en gebruikt daarbij steeds weer verschillende materialen en kleuren. Toch hebben alle Clark Desert boot heren een ding gemeen: de crêpe zool!

Desert boot heren: schoenen van duurzame kwaliteit

De Desert boot heren maakt onderdeel uit van de Original Collection van Clarks. Deze collectie herkent u aan de minimalistische en doortastende stijl. Daarnaast zijn de schoenen gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen, wat ook in lijn is met het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Clarks. Zaken als klimaatverandering en milieu zijn belangrijke thema’s voor dit bedrijf en daarom bestaan de schoenendozen waarin de Clarks Desert boot heren in geleverd worden uit 95% gerecycled materiaal.

Bestel de Desert boots heren online bij Vabotti Schoenen!

Ziet u uzelf ook al helemaal met de Clarks Desert boots rondlopen? Bestel dan snel en eenvoudig uw eigen paar heren Desert boots bij Vabotti Schoenen! De veelzijdige Desert boot mag wat ons betreft namelijk echt niet ontbreken in uw schoenenkast. Het minimalistische ontwerp in combinatie met het duurzame leer geeft iedere outfit meteen een upgrade. Als u dus nog op zoek bent naar goede schoenen die u iedere dag kunt dragen, dan zijn de Clarks Desert boots de juiste keuze!

Contact WhatsApp