Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Cole Haan herenschoenen
 1. Cole Haan C29665 Fennel
  -50%
  Cole Haan C29665 Fennel
  € 249,95 € 124,95 inkl. MwSt
 2. Cole Haan C29831 Blueberry
  -50%
  Cole Haan C29831 Blueberry
  € 249,95 € 124,95 inkl. MwSt
 3. Cole Haan C28383 black
  -50%
  Cole Haan C28383 black
  € 229,95 € 114,95 inkl. MwSt
Cole Haan herenschoenen

Cole Haan

Cole Haan herenschoenen: innovatie, stijl en comfort!

Cole Haan ontstond in 1928 toen Trafton Cole en Eddie Haan samen een schoenenzaak openden. Het idee van de oprichters was om alleen maar schoenen van goede kwaliteit te maken en bijna honderd jaar later geldt dit motto nog steeds! Door de jaren heen heeft Cole Haan namelijk altijd geïnvesteerd in innovatieve technologie om het draagcomfort zo optimaal mogelijk te maken. Een van deze innovaties is de zogeheten ZeroGrand, een technologie die de zolen van alle Cole Haan herenschoenen extra dempend maken. Door ZeroGrand worden de gewrichten ontlast omdat de zolen alle schokken tijdens het lopen goed opvangen. Verder zijn de zolen van Cole Haan herenschoenen ook nog eens licht en flexibel en dit draagt uiteraard ook bij aan het algehele draagcomfort!

De mooiste herenschoenen Cole Haan koopt u bij Vabotti Schoenen

Cole Haan ontwerpt voor ieder seizoen weer prachtige herenschoenen en Vabotti Schoenen maakt hier dan een mooie selectie van. In de webshop kunt u daarom een zorgvuldig samengestelde collectie herenschoenen Cole Haan vinden! Deze collectie bestaat onder meer uit Cole Haan veterschoenen, sneakers en brogues. Alle herenschoenen Cole Haan zijn voorzien van een lichte, flexibele zool met schok-dempende eigenschappen, dus ze zijn een goede aanvulling op uw schoenenkast!

Cole Haan herenschoenen online bestellen

Heeft u al een paar Cole Haan herenschoenen op het oog en wilt u hier zo snel mogelijk van genieten? Dan kunt u uw Cole Haan herenschoenen online bestellen bij Vabotti Schoenen, want als u op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, dan worden de Cole Haan schoenen de volgende dag al bezorgd. Kiest u als betalingsoptie voor AfterPay, dan kunt u de schoenen eerst thuis bekijken en passen en pas achteraf betalen als u helemaal tevreden bent! En als u graag advies wilt of nog vragen heeft over Cole Haan herenschoenen online kopen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de klantenservice van Vabotti Schoenen.