Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Floris van Bommel heren Laars

Floris Van Bommel heren laarzen: de ideale winterschoenen

Bent u al een tijdje op zoek naar mooie laarzen? Floris Van Bommel heren laarzen zijn dé schoenen voor u. Floris Van Bommel heren laarzen zijn erg comfortabel zodat u urenlang kan lopen zonder enige ongemakken te ervaren. Doordat Floris Van Bommel ook halve maten en wijdte maten aanbiedt, kan elke man ook de juiste maat vinden wat zorgt voor comfortabele schoenen. Floris Van Bommel bewijst daarmee dat je voor stijl niet hoeft in te leveren op comfort. De laarzen van Floris Van Bommel zijn erg stijlvol en uniek. De ontwerper Floris Van Bommel voegt graag opvallende details toe, zoals een opvallende print of een gekleurde zool. Zo bent u verzekerd van een speciale schoen die u niet snel ergens anders zal zien.

Floris Van Bommel: stijlvol, uitgesproken en modern

Floris Van Bommel is een schoenenmerk van Nederlandse bodem dat herenschoenen maakt van hoogwaardige materialen. Daardoor kunt u uw Floris Van Bommel schoenen met veel plezier de seizoenen door dragen. Buiten dat Floris Van Bommel schoenen van de beste kwaliteit zijn, zijn ze ook op en top comfortabel. Dat maakt de schoenen voor elke gelegenheid geschikt: een dagje winkelen waar u lang moet lopen, maar ook ideaal voor een werkdag op kantoor. Elke man zou zeker een paar Floris Van Bommel schoenen in zijn collectie kunnen gebruiken.

Vabotti heeft de mooiste Floris Van Bommel heren laarzen

Floris Van Bommel heren laarzen zijn een musthave voor elke schoencollectie. Als u op werkdagen voor 17:00 bestelt, ontvangt u uw schoenen de volgende dag in huis. Maak het uzelf makkelijk en betaal met Afterpay: achteraf betalen. Hierdoor kunt u eerst in alle rust beslissen of u tevreden bent met de schoenen voordat u hoeft te betalen. Zijn de schoenen niet naar wens? Geen probleem! Binnen 21 dagen mag u kosteloos retourneren.

Contact WhatsApp