Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

House of saki heren Jassen

De koude winter warm door met House of Saki heren jassen

De koude winter warm doorkomen kijk dan eens naar House of Saki heren jassen. House of Saki is een kledingmerk uit Zweden, Malmö en bestaat sinds 1987. Het doel van dit geweldige merk is om een goede positie in de kledingmarkt te verwerven met design, productie, marketing en het fabriceren van populaire kledingstukken. Dat zijn ze met de jassen aardig gelukt en worden door veel mensen gedragen. De jassen zien er zeer warm uit en u hoeft geen kou te hebben wanneer u ze draagt. En dat is uiteindelijk wat u van een warme winterjas mag verwachten. House of Saki voldoet aan alle eisen en is een merk waar u op kunt vertrouwen.

 

Ons aanbod House of Saki heren jassen

Bezoek onze webshop en u zult merken dat wij een grote collectie aan jaren van House of Saki hebben. De kleuren variëren van oranje, bruin, zwart en crème waardoor er altijd een geschikt jas voor jou tussenzit. De voering is geheel van textiel en de jassen hebben een lengte variërend van 60 tot 90 cm. De kenmerken van deze jassen zijn dat ze van heel zachte dikke stof zijn gemaakt en daardoor krijg je het meteen warm. Dat maken deze jassen ideaal voor koude winterse dagen. 

 

Plaats nu uw bestelling

Overtuigd van de House of Saki heren jassen waar u de winter mee door wilt? Dan is het nu tijd om uw bestelling te plaatsen en deze geweldige jas zo snel mogelijk in huis te halen. Het bestellen is u zo makkelijk mogelijk gemaakt en binnen een paar klikken gebeurd. Eenmaal de jas in ontvangst gekregen krijgt u 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kunt u de jas kosteloos retourneren. Maar heel eerlijk wilt u na het dragen van deze jas niet meer anders de komende jaren.

Contact WhatsApp