Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

Shop New Arrivals!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Okyo herensneakers

Open uw ogen met Okyo

Muziek en harmonie – daar haalt Okyo inspiratie uit. Het resultaat? Een unieke schoencollectie van Okyo met schoenen die met de hand gemaakt zijn in Italië door bekwame ambachtslieden. Okyo is continue op zoek naar vernieuwing. Okyo staat nooit stil. Het merk opereert met veel kennis van ‘Made in Italy’ waardoor kwaliteit een garantie is. Okyo maakt graag schoenen voor jonge mensen die elkaar ontmoeten en samen ideeën over geluk delen, uitgedrukt door middel van dans en festival. Okyo wil graag dat u de wereld altijd met open ogen ziet. Okyo staat voor ‘occhio’, wat in het Italiaans dan ook ‘oog’ betekent.

Okyo heren sneakers voldoen aan elke eis waar sneakers aan moeten voldoen.

Okyo sneakers zijn erg uniek. Elk design is weer een klein kunstwerk. Okyo weet elk seizoen weer te verrassen met een frisse schoencollectie. De sneakers van Okyo zijn ook erg innoverend met voor elk wat wils. Chunky zool? Check. Mooie kleuren? Check. Sportief model? Check. De Okyo sneakers zijn zo divers dat elke man kan slagen. Okyo sneakers zijn gemaakt van goede materialen die zorgen voor de beste kwaliteit. Daarnaast zijn deze sneakers ook super comfortabel, wat natuurlijk ook erg belangrijk is. Als u op zoek bent naar sneakers die lang meegaan en bij elke outfit goed staan – dan bent u bij Okyo aan het juiste adres. Okyo sneakers zijn echte game changers. Het motto van Okyo is dan ook: ‘Als het u aantrekt, zal het u veranderen’.

Koop Okyo heren sneakers vandaag nog online

Maak uw zoektocht naar een paar nieuwe Okyo sneakers makkelijker door gebruik te maken van onze zoekfilters. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op maat, uitneembaar voetbed en kleur. In één overzicht ziet u meteen welke schoenen voldoen aan uw wensen. Mocht u op het einde twijfelen dus twee schoenen of twee schoenmaten van een schoen, dan kunt u ze ook allebei in uw winkelmandje doen. U kan gebruikmaken van de betaalwijze Afterpay: achteraf betalen. Zo kunt u eerst in alle rust de schoenen vanuit thuis vergelijken voordat u hoeft te betalen. De schoenen die niet goed zijn, mag u binnen 14 dagen kosteloos retourneren

Contact WhatsApp