Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment

Shop new arrivals! 

Santoni heren boots

Maat:

3 artikelen

Santoni 7416 WC60

Santoni 7416 WC60

420,-
Santoni 17347 SM45
50% korting

Santoni 17347 SM45

480,- 239,95
Santoni 7416 /WT50

Santoni 7416 /WT50

420,-

3 producten

loader
Bezig met laden...

Italiaans traditie en vakmanschap

Sinds de oprichting van het bedrijf Santoni heeft het merk een duidelijke missie. Het maken van de beste luxueuze schoenen. Met deze missie in het hoofd startte Andrea Santoni zijn bedrijf, waar inmiddels zijn zoon het spreekwoordelijke stokje heeft overgenomen. Italië heeft een rijke traditie in mode maar vooral ook in leer en het verwerken hiervan. Deze traditie was en is van levensbelang voor Santoni. Het Italiaans vakmanschap zit in elke vezel van het bedrijf, dit combineert Santoni met creativiteit. De creativiteit leidt tot het vormgeven van de mooiste schoenen maar tevens ook tot het innoveren van technieken. Dit alles zonder de tradities te vergeten of te vervangen.

De elegante heren Boots van Santoni

Santoni heren boots vallen ook binnen deze traditie. De veterboots van Santoni zijn elegante hoge schoenen. Deze elegantie is het resultaat van het gebruik van de beste materialen en verwerkingstechnieken en de mooiste kleuren. Daarnaast hebben de veterboots een moderne uitstraling en zorgt het ingetogen doch krachtige karakter van de schoenen ervoor dat ze naar hartenlust te combineren zijn. Zowel in uw vrije tijd als op uw werk kunt u met Santoni heren veterboots uit de voeten. Uiteraard wilt u de kwaliteit van Santoni zo lang mogelijk genieten. Dit streven wij ook na, vandaar dat ons assortiment enkel uit kwaliteitsschoenen zoals Santoni bestaat. Op de productpagina van de schoen staan de onderhoudsproducten weergegeven voor de specifieke schoen. Voor verder informatie over onderhoud kunt u terecht bij onze onderhoudsproducten of onze klantenservice.

Uw Santoni heren boots online bestellen bij Vabotti Schoenen

De kwaliteit van Santoni kunt u ook zelf ervaren. Bestelt u uw Santoni heren boots online bij Vabotti schoenen. Wanneer u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, worden uw schoenen nog op dezelfde dag verstuurd. U ontvangt uw bestelling in de meeste gevallen al de volgende dag! Heeft u een verkeerde maat bestelt of had u liever een andere kleur gehad? Geen probleem! Ruilen en retourneren is kosteloos en kan gedurende 21 dagen. Voor het gemak ontvangt u bij uw bestelling een retourformulier en retourlabel wat u voor uw retourzending kunt gebruiken. Heeft u vragen? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder en zijn bereikbaar via chat, E-mail en telefoon.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp