Shop voordelig! Bekijk onze SALE collectie

Santoni heren gespschoenen
  1. Santoni 18096 T50
    € 595,00 inkl. MwSt
  2. Santoni 14549 N51
    -50%
    Santoni 14549 N51
    € 399,95 € 199,95 inkl. MwSt
Santoni heren gespschoenen

Gespschoenen

Santoni heren gespschoenen: innovatie en traditie in één

Santoni is een Italiaans schoenenmerk en de Santoni heren gespschoenen zijn van uitmuntende kwaliteit. Dit merk bestaat al bijna 50 jaar en heeft een passie voor ambachtelijkheid en traditie. De schoenen worden handmatig in elkaar gezet en uitgebreid gecontroleerd voordat ze in de verkoop gaan. Tegelijkertijd staan innovatieve technieken ook centraal en dat ziet u aan het design. Een Santoni heren gespschoen is daarom van uitmuntende kwaliteit en bijzonder hedendaags.

De Santoni heren gespschoenen bij Vabotti

De gespschoenen in ons assortiment zijn gemaakt van de beste materialen, zoals leer en suède. Omdat ze gespen bevatten zijn ze te dragen bij een verscheidenheid aan outfits. We bieden ze ook aan in halve maten, zodat u echt een schoen aanschaft die perfect past. Het is belangrijk dat u dan ook even onze voorraad verzorgingsproducten bekijkt. Schoenen van dit soort kwaliteit verdienen goed onderhoud en daar verlengt u de levensduur mee. Een Santoni heren gespschoen kan op die manier vele jaren mooi blijven.

Bestel uw gespschoenen bij ons

Als u besluit de Santoni heren gespschoenen online te kopen bij ons, dan kiest u voor één van de meeste exclusieve merken in ons assortiment. U wordt niet teleurgesteld als deze schoenen bij u worden afgeleverd. Bestelt u ze in de ochtend, dan kunt u gebruik maken van onze Same Day service en ze dezelfde dag al in handen hebben. Met een paar Santoni gespschoenen in uw kast heeft u een ambachtelijk gemaakte, kwalitatieve en schitterende schoen die u met veel trots zult dragen.