Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Santoni heren riemen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Een Santoni heren riem maakt uw outfit compleet

Heeft u al een mooi paar Santoni herenschoenen gevonden, dan kunt u deze aanvullen met een schitterende Santoni heren riem. Deze riemen zijn met net zo veel passie en ambachtelijke vaardigheden gemaakt als de schoenen en door daarin te investeren ontvangt u dus kwaliteit en duurzaamheid. Een Santoni riem koopt u voor het leven en het is de investering meer dan waard. En als u net zo onder de indruk bent van dit merk als wij, dan mag een Santoni riem niet uit uw kledingkast ontbreken.

De Santoni heren riem van Vabotti

Wij bieden twee Santoni heren riemen aan in ons assortiment, namelijk een bruine en een zwarte. Beide zijn gemaakt van leer. De bruine riem is specifiek ontworpen om gecombineerd te worden met de Santoni veterschoen in dezelfde kleur, maar dat hoeft uiteraard niet. Ook de zwarte riem past uitstekend bij de Santoni zwarte gespschoen. Beide riemen zijn 3,5 centimeter breed en onmiskenbaar Santoni. Ze zijn van uitmuntende kwaliteit, handmatig in elkaar gezet volgens traditionele methoden en toch eigentijds genoeg om perfect aan te sluiten bij de mode van de hedendaagse moderne man.

Je riem vandaag al in huis

Als u uw Santoni heren riem online gaat kopen bij ons, dan kunt u deze dezelfde dag al dragen. Want als u de bestelling vóór 11 uur ’s ochtends plaatst, dan profiteert u van onze Same Day delivery. Voor mensen met wat minder haast is de riem ook snel beschikbaar. Staat uw maat er niet tussen, dan kunnen wij de riem voor u op maat maken, mocht u dat willen.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp