Shop New Arrivals!

Santoni heren veterschoenen

4 producten

 1. Santoni 18541 M73
  € 920,00 inkl. MwSt
 2. Santoni 17831 T50
  -50%
  Santoni 17831 T50
  € 420,00 € 209,95 inkl. MwSt
 3. Santoni 17319 T50
  € 695,00 inkl. MwSt
 4. Santoni 12621 N51
  € 750,00 inkl. MwSt
Santoni heren veterschoenen

4 producten

Santoni heren Veterschoen

De onmiskenbare klasse van Santoni schoenen

De schoenen van Santoni behoeven eigenlijk geen introductie. Maar bij Vabotti Schoenen hebben we het nou eenmaal graag over schoenen. En dat komt goed uit, want de schoenen van Santoni zijn het bespreken waard. Het verhaal van Santoni begint in 1975, als Andrea Santoni zijn visie op het schoenmaken loslaat. Hij wist de rijke Italiaanse schoenmaaktraditie en creativiteit te combineren in luxe schoenen van de bovenste plank. Inmiddels staat zijn zoon aan het roer van de onderneming, onder zijn leiding deed het merk zijn status eer aan en behaalde het internationale successen. Successen die ze alleen hebben kunnen bereiken door de basis van het succes niet te vergeten.

De Santoni heren veterschoen collectie

Santoni schoenen worden met de handgemaakt in de ambachtelijk schoenmakerij in Italië. Hierbij wordt op de kleinste details gelet. Dit is te bemerken in alle schoenen van Santoni, zo ook in de Santoni heren veterschoenen. Zodra u een Santoni heren veterschoen in uw hand of - beter nog- aan uw voet heeft, zult u de kwaliteit kunnen voelen. De aandacht die wordt besteed aan de veterschoenen van Santoni ontstaat door een krachtige combinatie van traditioneel vakmanschap, innovatieve technieken en stijlvolle designs. De Santoni heren veterschoenen zijn ook een resultaat van deze tridente.

Santoni heren veterschoenen online bestellen is snel en veilig

Genoeg gelezen? Groot gelijk heeft u, het dragen van kwaliteitsschoenen is nog plezieriger dan het er over hebben. U kunt uw Santoni heren veterschoenen online bij Vabotti Schoenen bestellen. We hebben het bestelproces eenvoudig, snel en veilig voor u ingericht. Als u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, worden uw schoenen op dezelfde dag nog verzonden. Zo ontvangt u de schoenen vaak al de volgende dag! Zijn de schoenen anders dan verwacht? U kunt gedurende 21 dagen de schoenen kosteloos ruilen of retourneren. Voor vragen over de schoenen, het bestelproces of bijvoorbeeld het onderhoud van uw schoenen kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Contact WhatsApp