Van Bommel schoenen is Vabotti geworden!

Scotch & Soda herenschoenen
 1. Scotch & Soda Izomi 24 839 916 S401
  -50%
  Scotch & Soda Izomi 24 839 916 S401
  € 79,95 € 39,95 inkl. MwSt
 2. Scotch & Soda Maffei 23 843 387 S45
  -50%
  Scotch & Soda Maffei 23 843 387 S45
  € 169,95 € 84,95 inkl. MwSt
Scotch & Soda herenschoenen

Scotch & Soda

Scotch & Soda herenschoenen, sportief en stijlvol in één

Scotch & Soda herenschoenen worden gemaakt door het merk dat nog bekender is voor haar kleding. De kleding en schoenen van Scotch en Soda hebben allemaal een beetje Amsterdam in zich, want dat is waar dit wereldwijd bekende merk zijn inspiratie uit haalt. De herenschoenen zijn dan ook kleurrijk en divers en of u nu op zoek bent naar een sportieve sneaker of een wat nettere espadrille, het is er allemaal. Met een paar schoenen van Scotch & Soda kunt u naar een feestje, een terrasje, een verjaardag, naar school, naar het werk en op vakantie, want ze sluiten aan bij elke casual outfit in uw kast.

De Scotch & Soda herenschoenen van Vabotti

In ons assortiment vindt u Scotch & Soda sneakers en espadrilles. De espadrilles zijn te krijgen in verschillende kleuren en een ideale en lichte schoen voor op vakantie en in de zomer. De sneakers zijn kleurrijk en sportief en hebben een stoer uiterlijk. Uiteraard zijn ze allen van uitstekende kwaliteit en vergeleken bij sommige andere kwalitatieve merken ook erg goed betaalbaar. Bestel een herenschoen van Scotch & Soda uit ons assortiment en u heeft er jarenlang plezier van.

Uw herenschoenen kopen online

Bij Vabotti kunt u uw Scotch & Soda herenschoenen online bestellen en ze dezelfde dag al dragen. Dat doet u door gebruik te maken van onze Same Day bezorgingsdienst. Schaf dan direct ook een water- en vuilafstotende onderhoudsspray aan, zodat u uw nieuwe schoenen goed beschermt en ze ook erg lang nieuw blijven.