Gratis verzending vanaf €50,-*
Groot assortiment
Gratis retouren*

Shop de leukste zomer collectie in de SALE!

Van Bommel heren riemen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Van Bommel heren riemen maakt u zelf perfect op maat

Van Bommel heren riemen zijn modieus, kleurrijk en stijlvol. U bestelt ze hier in onze winkel. Een goede riem is onmisbaar bij een stijlvol pak of een mooie (korte) broek. Daarbij is het een accessoire die u kunt combineren met uw schoenen of met uw tas. Het mooie van de Van Bommel riemen is dat u deze zelf op maat kunt maken. U ontvangt een hulpstuk en een instructieblad waarmee u uw riem perfect op maat brengt. Zo zorgt Van Bommel ervoor dat er een riem beschikbaar is voor iedereen en dat deze van de beste kwaliteit is, zoals u van dit Nederlandse merk gewend bent.

Onze Van Bommel heren riemen

Loop onze collectie riemen door en selecteer daar het merk Van Bommel. U ziet dan direct dat er een ruime keuze is. We hebben riemen in allerlei kleuren, zoals bruin, groen, rood en zwart. Er worden ook verschillende materialen toegepast, waaronder glad kalfsleer en suede. Als laatste maakt u een beslissing over de breedte van de riem, zodat u zeker weet dat deze door uw lusjes past. Het mooie van deze riemen is dat er ook schoenen zijn die erbij passen. Deze suggestie vindt u op deze website. Zo maakt u een perfect duo en gaat u altijd stijlvol en matching naar buiten.

Uw heren riem bestellen

Het bestellen van uw riem doet u hier. Maak uit ons assortiment Van Bommel heren riemen een keuze en wij zorgen ervoor dat u deze snel ontvangt. Vergeet niet dat verzending gratis is vanaf 50 euro en om de bijpassende schoenen te bekijken.

Lees meer

Inklappen

Contact magnaicons/whatsapp WhatsApp